Închide meniul

Mihai Stoica, atac la adresa FRF: „Sunt lucruri făcute de niște diletanți!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 aprilie 2023, 23:53

Mihai Stoica, atac la adresa FRF: Sunt lucruri făcute de niște diletanți!”

Mihai Stoica, mesaj războinic înainte de FCSB - Sepsi

Mihai Stoica / Antena Sport

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut un atac la adresa FRF. Oficialul vicecampioanei României a criticat Federația pentru schimbarea formatului din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia FRF a fost contestată de mai multe voci din fotbalul românesc, iar Mihai Stoica își menține și el poziția.

Mihai Stoica, atac la adresa FRF: „Sunt lucruri făcute de niște diletanți!”

Federația Română de Fotbal și-a propus să obțină audiențe mai mari datorită acestei schimbări, însă foarte multă lume din fotbal nu a fost de acord cu decizia.

„Aceste lucruri sunt făcute de nişte diletanţi. Sunt nişte lucruri stupide. Şi Rapid a jucat cu Dumbrăviţa acasă”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Actuala ediție a Cupei României reprezintă o premieră în istoria competiției, întrucât FRF a decis să schimbe formatul. Până acum, modul de desfășurare era cel clasic, cu sistem eliminatoriu.

Reclamă

Ediția din acest an se bazează pe noi reguli. Pentru început au avut loc două faze ale competiției, una regională și alta a grupelor. Ulterior, echipele calificate au ajuns în sferturi, de unde continuă drumul spre marea finală.

Mihai Stoica a dezvăluit care este echipa de care se teme Gigi Becali în play-off: „Arată cel mai bine din tot campionatul!”

Mihai Stoica a dezvăluit care este echipa de care se teme Gigi Becali în play-off. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că latifundiarul din Pipera este cu ochii pe Universitatea Craiova. MM este de părere că oltenii traversează o formă de vis în acest moment, şi este una dintre cele mai bune echipe din campionat.

Mihai Stoica a „dat din casă”, şi a dezvăluit faptul că Gigi Becali o ia în calcul pe Universitatea Craiova, în lupta pentu titlu. MM a recunoscut faptul că oltenii practică cel mai bun fotbal din campionat, însă în clasament, se clasează sub FCSB, fapt ce îl linişteşte pe managerul echipei.

Reclamă 4 / 0/3

„Aţi văzut că Gigi tot spune că… de câte ori vorbim de un meci, el îşi doreşte un rezultat, eu altul, nici acum nu ne înţelegem. Eu am zis că un rezultat de egalitate nu e rău pentru noi, la meciul nostru (n.r. cu CFR).

La Craiova – CFR, eu am zis să bată Craiova, el zicea că nu, egalul e mai bun. Lui îi e frică de Craiova, ok, da, dar Craiova are mai puţine puncte decât noi.

E adevărat, Craiova arată poate cel mai bine din tot campionatul la momentul actual, cu excepţia Farului la meciul cu Rapid, care mi s-a părut excepţional, cel puţin în prima parte.

Eu, acum, cu CFR, cred că un rezultat de egalitate e… ok, vedem sâmbătă ce face, dacă bate sau nu, Farul, dar şi în situaţia în care bate Farul şi face 39 de puncte, noi cu un rezultat de egalitate cu CFR suntem la mâna noastră şi cu CFR, şi cu Farul.

O victorie ne trece peste CFR, două victorii cu Farul ne trec peste Farul. Iar celelalte rezultate să fie aceleaşi pentru toată lumea. Mi-aş dori să câştigăm toate meciurile.

El zice <<nu, nu, trebuie să batem>>, eu zic că şi un rezultat de egalitate poate fi bun, asta e părerea mea”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica, atac la adresa FRF
  • „Sunt lucruri făcute de niște diletanți!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și