Închide meniul

Mihai Stoica l-a criticat pe Alex Chipciu, după ce jucătorul a primit cartonaș roșu în U Cluj – UTA: „Chiar nu te poți cenzura?”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2023, 9:50

Mihai Stoica l-a criticat pe Alex Chipciu, după ce jucătorul a primit cartonaș roșu în U Cluj – UTA: Chiar nu te poți cenzura?”

Mihai Stoica cere o schimbare esenţială, după gafele de arbitraj din Liga 1

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica l-a criticat pe Alex Chipciu, după ce jucătorul a primit cartonaș roșu în duelul dintre U Cluj și UTA, încheiat cu victoria clujenilor. Managerul general de la FCSB l-a taxat pe fundașul de 33 de ani pentru faptul că nu-și poate cenzura reacțiile, iar din acest motiv, echipa sa are de suferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu a primit cartonaș roșu, imediat după finalul meciului U Cluj – UTA 1-0. Deși echipa sa s-a calificat în finala Cupei României, Chipciu a avut o reacție nervoasă după terminarea partidei.

Mihai Stoica l-a criticat pe Alex Chipciu, după ce jucătorul a primit cartonaș roșu în U Cluj – UTA

Mihai Stoica susține că deși Alex Chipciu este un jucător extrem de experimentat, acesta nu se cenzurează deloc atunci când un anumit lucru îl deranjează pe teren. MM susține că jucătorul celor de la U Cluj este foarte agitat, atât în timpul meciurilor, cât și la finalul lor, iar din acest motiv a încasat cartonaș roșu în duelul din semifinalele Cupei României.

Mihai Stoica a mai declarat că U Cluj are de suferit pe urma cartonașului roșu încasat de Alex Chipciu, deoarece jucătorul își va ispăși etapele de suspendare în campionat, acolo unde „șepcile roșii” se luptă pentru a scăpa de la retrogradare.

„Chipciu nu a vrut să ia roșu. Chiar nu te poți cenzura, după un meci în care ai câștigat și te-ai calificat în finala cupei? E un jucător experimentat, dar e prea agitat și în timpul meciului, e agitat la orice fază, mult prea agitat.

Reclamă

Să nu uităm că Universitatea Cluj nu a scăpat de baraj, are doar patru puncte peste Chindia Târgoviște și lupta încă se dă pentru salvarea de la retrogradare”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Alexandru Chipciu, eliminat după ce s-a încheiat U Cluj – UTA Arad 1-0

Alexandru Chipciu a fost eliminat după ce s-a încheiat U Cluj – UTA Arad 1-0. Mijlocaşul a văzut al doilea galben după ce a fost implicat în incidente după fluierul final.

Alexandru Chipciu nu ratează finala Cupei României. El va lipsi în următorul meci al lui U Cluj, cel cu FC Voluntari, din playout-ul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

După ce arbitrul Horia Mladinovici a fluierat sfârşitul celei de a doua semifinale din Cupa României, s-a produs o altercaţie între jucătorii lui U Cluj şi cei ai lui UTA Arad.

În altercaţie a fost implicat şi Alexandru Chipciu. Arbitrul Horia Mladinovici i-a arătat al doilea cartonaş galben, chiar dacă meciul se încheiase.

U Cluj s-a calificat în finala Cupei României

Universitatea Cluj a învins joi, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia UTA Arad şi s-a calificat în finala Cupei României.

Arădenii au avut un gol înscris de Postolachi şi anulat pentru fault în atac, în minutul 15. În minutul 34 arbitrul Horia Mladinovici a dictat penalti după consultarea VAR, la un fault al lui Ubbink la Remacle. Dan Nistor a executat şi a înscris în minutul 41. A fost singurul şut pe poartă al echipei clujene

Universitatea Cluj s-a calificat în finala Cupei României, care se va disputa la Sibiu, iar ca adversară o va avea pe Sepsi Sf. Gheorghe.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și