Închide meniul

Alexandru Chipciu, eliminat după ce s-a încheiat U Cluj – UTA Arad 1-0! Mijlocaşul nu ratează finala Cupei României

Bogdan Stănescu Publicat: 27 aprilie 2023, 22:38

Alexandru Chipciu, eliminat după ce s-a încheiat U Cluj – UTA Arad 1-0! Mijlocaşul nu ratează finala Cupei României

Alexandru Chipciu, eliminat după ce s-a încheiat U Cluj - UTA Arad 1-0

Momentul în care Alexandru Chipciu vede cel de al doilea galben / captura DigiSport

  • Alexandru Chipciu a luat al doilea galben după fluierul final
  • În ciuda eliminării, Chipciu nu ratează finala Cupei României

Alexandru Chipciu a fost eliminat după ce s-a încheiat U Cluj – UTA Arad 1-0. Mijlocaşul a văzut al doilea galben după ce a fost implicat în incidente după fluierul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Chipciu nu ratează finala Cupei României. El va lipsi în următorul meci al lui U Cluj, cel cu FC Voluntari, din playout-ul Ligii 1.

Alexandru Chipciu, eliminat după ce s-a încheiat U Cluj – UTA Arad 1-0

După ce arbitrul Horia Mladinovici a fluierat sfârşitul celei de a doua semifinale din Cupa României, s-a produs o altercaţie între jucătorii lui U Cluj şi cei ai lui UTA Arad.

Reclamă

În altercaţie a fost implicat şi Alexandru Chipciu. Arbitrul Horia Mladinovici i-a arătat al doilea cartonaş galben, chiar dacă meciul se încheiase.

Din fericire pentru el, Alexandru Chipciu va juca în finala Cupei României. El nu va putea evolua în următorul meci al clujenilor, cel cu FC Voluntari, de acasă.

Reclamă

Mircea Rednic a criticat dur arbitrajul după U Cluj – UTA Arad 1-0

Mircea Rednic a criticat dur arbitrajul după U Cluj – UTA Arad 1-0. Noul antrenor al lui UTA, care a debutat pe banca arădenilor, consideră că echipa lui trebuia să câştige meciul din această seară.

Mircea Rednic a susţinut că penalty-ul care a decis calificarea a fost acordat incorect şi că golul anulat cu VAR al lui Postolachi trebuia validat.

Nu am ce să zic. Am făcut un meci bun, am dat gol. Nu am primit gol. Nu se poate. Am vorbit, vorbim de fotbal. Remacle s-a împiedicat de iarba aia, de hibrid. Nu a fost penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Ei nu au dat gol, nu au dat un șut pe poartă în repriza a doua. Trebuia să înscriem două goluri. Noi meritam să ne calificăm. Păcat. Meciul nu a fost decis de VAR, ci de el (n..r de arbitru). El a decis. Nu am reușit să marcăm.

Am avut probleme cu accidentații. Chindriș a făcut o ruptură. E stres mult. Lumea își dorea să ajungem în finală. Nu avem ce să facem. Ne gândim la meciul de marți.

Mircea Rednic a criticat dur arbitrajul după U Cluj – UTA Arad 1-0

Noi am dat gol, nu a fost validat, ei nu au dat gol. Meritam mai mult. Jucătorii au reacționat foarte bine. Nu am reușit să dăm mai mult de un gol și uitați ce s-a întâmplat.

Le-am cerut jucătorilor să-mi spună unde dau un randament maxim. Fundașii laterali au urcat bine. Poate ar fi trebuit mai mulți oameni în careul de 16 metri.

Sincer nu am ce să le reproşez (n.r: jucătorilor). Rămân cu un gust amar. E păcat. Am înţeles că nu e prima dată (n.r. când Mladinovici greşeşte contra lui UTA). Poate are ceva, nu îi place de UTA. Când ştii că face greşeli împotriva unei echipe îl delegi în continuare. Nu poţi tu să intervii într-un joc. Ăla nu a fost fault, s-a împiedicat singur. Înseamnă că în Anglia stau la fiecare fază la VAR. Noi suntem obligați să câștigăm toate meciurile.

Jucătorii au reacţionat foarte bine. Felicitări.

În rest n-am ce să zic. Felicitări lui Neluţu, sper să o ia el (n.r.: Cupa României) dacă nu am putut noi.

Reclamă

Suntem obligaţi să câştigăm toate meciurile ca să avem şanse măcar la baraj”, a spus Mircea Rednic pentru digisport.ro la finalul meciului U Cluj – UTA Arad 1-0.

U Cluj – UTA Arad 1-0. Clujenii s-au calificat în finala Cupei României

U Cluj a învins cu 1-0 UTA Arad în a doua semifinală de Cupa României. Elevii lui Neluţu Sabău au obţinut calificarea în finala României printr-un gol marcat din penalty de Dan Nistor.

Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Dan Nistor, în minutul 41, din penalty. În minutul 15 UTA a marcat, prin Postolachi, dar reuşita atacantului arădean a fost anulată după ce arbitrul Horia Mladinovic a consultat VAR.

U Cluj va întâlni Sepsi Sfântu Gheorghe în finala Cupei României. Mircea Rednic a pierdut primul lui meci pe banca formaţiei arădene.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 27 mart., 19:50
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar