Închide meniul

Momente incredibile în finalul meciului dintre Oţelul şi FCSB! Spectatorii şi jucătorii au avut probleme de respiraţie după ce au fost eliberate gaze lacrimogene din greşeală

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 noiembrie 2022, 23:08

Momente incredibile în finalul meciului dintre Oţelul şi FCSB! Spectatorii şi jucătorii au avut probleme de respiraţie după ce au fost eliberate gaze lacrimogene din greşeală

Gaze lacrimogene la Oţelul Galaţi - FCSB

Colaj capturiă Orange Sport

Momente incredibile în finalul meciului dintre Oţelul şi FCSB! Spectatorii şi jucătorii au avut probleme de respiraţie după ce au fost eliberate gaze lacrimogene din greşeală. Conform surselor AS.ro, unui jandarm i s-a agăţat spray-ul în gard şi au fost eliberate gaze lacrimonege.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente incredibile în finalul partidei dintre Oţelul şi FCSB. Jucătorii şi fanii au avut probleme de respiraţie după ce au fost eliberate „din greşeală”. Meciul a fost întreurupt câteva minute pentru ca cei prezenţi să poată respira normal.

Momente incredibile în finalul meciului dintre Oţelul şi FCSB

Până la urmă, meciul a fost reluat, însă ritmul nu a fost unul ridicat. Arbitrul asistent George Duță a fost primul care a resimțit efectul și a cerut oprirea partidei. „Am simţit că vine un miros, să mă usture nasul şi gâtul, dar nu ştiu ce s-a întâmplat”, a spus David Miculescu la digisport.ro.

Echipa Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FCSB, într-un meci din grupele Cupei României. Pe final, partida a fost întreruptă timp de şase minute se pare din cauza gazelor lacrimogene.

Partida de la Galaţi a început cu o scurtă întârziere din cauza suporterilor gazdelor, care au aruncat cu suluri de hârtie igienică pe teren.

Reclamă

În minutul 85, arbitrul Rareş Vidican a oprit meciul pentru şase minute, pentru că zona băncilor tehnice era afectată se pare, potrivit Digi Sport, de gaze lacrimogene, care împrăştiate de vânt au provocat probleme şi jucătorilor şi antrenorilor. Meciul a fost reluat după o pauză de şase minute.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și