Închide meniul

Nicolo Napoli, descumpănit după ce FC U Craiova a fost eliminată de UTA Arad din sferturile Cupei României: „Nu ne merge bine!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 4 aprilie 2023, 21:47

Nicolo Napoli, descumpănit după ce FC U Craiova a fost eliminată de UTA Arad din sferturile Cupei României: Nu ne merge bine!”

Nicolo Napoli a r[bufnit după FC Botoşani - FC U Craiova 0-0

Nicolo Napoli, într-o conferință de presă / Hepta

Nicolo Napoli s-a declarat descumpănit după ce FC U Craiova a fost eliminată de UTA Arad din sferturile Cupei României, cu scorul de 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Virgiliu Postolachi, în minutul 16.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Napoli este dezamăgit de faptul că, deși a avut ocazii, echipa sa nu a reușit să marcheze în meciul cu UTA Arad.

Nicolo Napoli, descumpănit după ce FC U Craiova a fost eliminată de UTA Arad din sferturile Cupei României

Totodată, tehnicianul italian recunoaște că FC U Craiova trece printr-o perioadă grea.

„Băieţii au încercat sa facă un meci bun. Am încercat să egalăm, dar nu am reuşit. Am avut ocazii, dar nu am reuşit. E o perioadă în care nu ne merge bine! Sperăm să ne revenim după ce ne întoarcem la Craiova pentru că vom avea un meci dificil.

Era important pentru noi să putem egala, dar nu s-a întâmplat. E normal că în play-out e dificil, dar cine câştigă urcă mai sus, iar cine pierde rămâne jos!”, a declarat Nicolo Napoli, la finalul meciului cu UTA Arad, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Echipele care au evoluat în UTA Arad – FC U Craiova, 1-0:

UTA Arad: Kucher – Vukcevic, Chindriş (Hoxhallari 74), Benga, Roger – Batha, Cascini (Anton 62) – Postolachi (Otele 62), Ubbink, Şteau (Keseru 46) – Milosevic (R. Pop 46).
Antrenor: Laszlo Balint

FC U Craiova: Gurău – R. Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert – D. Albu, Asamoah – G. Ganea, Jibril, Mascarenhas (Bauza 58) – Blănuţă (Bahassa 46).
Antrenor: Nicolo Napoli

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova nu o duce bine nici în campionat

În ultima partidă de campionat, FC U Craiova a fost învinsă de Petrolul, 0-1. În prezent, echipa olteană ocupă locul 2 în play-off-ul Ligii 1, cu 23 de puncte obținute.

La finalul meciului, Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova, a fost la vestiar, pentru a discuta cu jucătorii săi.

„Discuția a fost foarte pozitivă, ne-a întrebat cum ne-am simțit, de ce mai avem nevoie, atât. A încercat să culeagă informații de la noi, să ne ajute să ne revenim.

Avem nevoie în acest moment, jocul nostru are momente bune și momente mai puțin bune, trebuie să ne revenim, ăsta este adevărul.

Trebuia să fim mult mai atenţi la contraatacurile lor, pentru că asta a fost tactica pe care au folosit-o. Ne-au aşteptat să ieşim la joc şi au plecat pe contraatac.

La faza golului am încercat să joc un pas din prima, între linii, şi mi-a ieşit prost. Fundaşii noştri erau la centrul terenului, ei au plecat pe contraatac şi au marcat. După aceea noi nu am reuşit să revenim şi aşa s-a scris istoria acestui meci.

Din păcate l-am pierdut, dar mergem înainte, avem un meci greu în cupă şi trebuie să-l câştigăm. Acum trebuie să ne vedem de treabă şi să ne antrenăm, pentru că doar aşa putem să creştem. Jocul nostru are momente bune şi momente mai puţin bune, de aceea trebuie să ne revenim. Ăsta este adevarul!”, a spus Dragoș Albu, pentru digsport.ro.

Reclamă

În următoarea partidă de campionat, FC U Craiova o va întâlni, în deplasare, pe U Cluj. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 17:30.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și