Închide meniul

Oficialii lui Rapid, prima reacție după ce au aflat grupa din Cupa României: „Ne așteptăm să fie greu”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2023, 18:22

Oficialii lui Rapid, prima reacție după ce au aflat grupa din Cupa României: Ne așteptăm să fie greu”

Oficialii lui Rapid, prima reacție după ce au aflat grupa din Cupa României

Jucătorii de la Rapid, în timpul unui meci / Profimediaimages

Oficialii lui Rapid, prima reacție după ce au aflat grupa din Cupa României. Obiectivul giuleștenilor din acest sezon este câștigarea competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Rapid au fost repartizați în Grupa B a Cupei României. Alături de formația de sub podul Grant se mai află: CFR Cluj, Universitatea Cluj, FC Botoșani, CSA Steaua și CSM Alexandria. În cadrul acestei grupe, echipa lui Cristiano Bergodi se va duela cu FC Botoșani, CSA Steaua și CFR Cluj.

Oficialii lui Rapid, prima reacție după ce au aflat grupa din Cupa României. Ionuț Voicu: „Abia aștept partida cu CSA Steaua”

Ionuț Voicu, team managerul celor de la Rapid, a vorbit despre grupa în care giuleștenii au fost repartizați, în Cupa României. Fostul fotbalist este de părere că echipa lui Cristiano Bergodi are șanse la calificare și speră că „feroviarii” vor oferi fanilor un fotbal frumos.

„E o grupă ca toate celelalte. Toate echipele sunt valoroase. Cupa României are niște meciuri aparte, așa că ne așteptăm să fie greu. Anul acesta, dar și pentru următorii ani, Cupa României este un obiectiv pentru Rapid”, a spus fostul căpitan al giuleștenilor.

De asemenea, Voicu a vorbit și despre duelul cu CSA Steaua, care este programat în etapa a 2-a a grupelor Cupei României.

Reclamă

„Pentru noi dacă ieșim din grupe, atacăm finala și o câștigăm, ar fi perfect. Eu abia aștept partida cu CSA Steaua. Sunt sigur că o să fie un meci frumos, fără incidente în tribună și cel mai bun să câștige”, a mai spus oficialul.

Până la primul duel din grupele Cupei, giuleștenii lui Cristiano Bergodi se vor duela cu Oțelul Galați, în Liga 1, în deplasare, pe data de 17 septembrie. Meciul va avea loc de la ora 19:15 și va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Victor Angelescu, despre plecarea lui Dugandzic de la Rapid

Victor Angelescu a avut o primă reacţie despre plecarea lui Marko Dugandzic de la Rapid. Acţionarul Rapidului a spus că era foarte greu să se opună transferului golgheterului Rapidului la Al Tai.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta a spus că, în perioada următoare, Rapid va încerca să aducă un alt atacant care să îi facă concurenţă lui Rrahmani.

„Nu ştiu dacă este o surpriză. Probabil că este o surpriză că a plecat pe final. Îi mulţumim foarte frumos ce a făcut la Rapid, a fost golgheterul campionatului. Este o ofertă bună pentru Rapid şi mai ales, este o ofertă bună pentru el. La vârsta lui, era normal să îl lăsăm să plece pentru că va avea un salariu foarte mare. Este undeva între sumele acestea două (n.r. – suma de transfer între 1.500.000 şi 2.000.000).

Până la urmă e golgheterul campionatului. Pare că Rrahmani este un jucător care poate să îl suplinească. Vom face tot posibilul să aducem un alt atacant ca să nu rămânem doar într-un singur atacant. Domnul Bergodi o să se uite pe ce propunem noi”, a spus Victor Angelescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și