Închide meniul

Gigi Becali pregăteşte un transfer surprinzător la FCSB: „Este din Liga 1!”. Asalt total spre titlu

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 octombrie 2023, 8:52

Reclamă
Gigi Becali pregăteşte un transfer surprinzător la FCSB: „Este din Liga 1!. Asalt total spre titlu

Gigi Becali a anunţat un nou titular la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali nu este mulţumit de actualul lot şi pregăteşte un transfer surprinzător la FCSB. Patronul vicecampioanei României a făcut anunţul după ce echipa lui a remizat cu Petrolul, scor 2-2, în etapa a 14-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous au înregistrat a treia remiză în ultimele patru meciuri din campionat şi i-au permis lui CFR Cluj să se apropie la un singur punct. Gigi Becali e gata să ia măsuri în perioada de mercato din această iarnă.

Gigi Becali pregăteşte un transfer surprinzător la FCSB

Latifundiarul din Pipera continuă să nu fie mulţumit de Andrea Compagno şi îşi doreşte să transfere un atacant. Italianul care a fost, sezonul trecut, golgheterul FCSB-ului, are zilele numărate la clubul din Berceni. 4 goluri are în actuala ediţie de campionat.

Becali a dezvăluit că i-a găsit înlocuitor chiar în Liga 1, dar a refuzat să anunţe despre ce jucător este vorba. În prezent, Aurelian Chiţu şi Dan Nistor, cu câte 8 goluri, sunt cei mai buni marcatori din Liga 1.

(n.r. v-a plăcut vreun jucător de la Petrolul, Jair?) Nu. N-are cine. E un jucător care mă interesează din Liga 1, dar nu vă spun care este. Nu are rost să spun. O să vedem ce o să facem.

Reclamă

Trebuie să luăm atacant. Să vedem. Poate Rotariu? Mi-a plăcut de el. Intră în combinații, ăștia sunt jucătorii care intră în combinații. E mai slăbuț, nu intră în dueluri, nu e încă la 100%, e la 70%.

(n.r. prima literă și pe ce post joacă fotbalistul din SuperLiga?) E atacant și nu știu cum îl cheamă„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Pentru FCSB urmează disputa cu Oţelul, din Cupa României, care va fi, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duminică, roş-albaştrii au derby cu Rapid pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe Mustaţă a anunţat câte bilete s-au vândut pentru derby-ul FCSB – Rapid

Mustaţă a dezvăluit că va fi o atmosferă de senzaţie pe cel mai mare stadion al ţării. Îşi doreşte ca 50.000 de fani să fie prezenţi, în tribune, la confruntarea dintre liderul Ligii 1 şi ocupanta locului 3.

Până în momentul de faţă sunt aproape 30.000 de bilete vândute, cu o săptămână înainte de meci. Noi sperăm să se vândă toate biletele. Sperăm să fie 50.000 de oameni dacă se poate.

Cred că va fi record. Chiar dacă echipa a avut o cădere uşoară şi la Ploieşti, nu au ţinut de rezultat, nu este nicio problemă, suntem alături de ei, suntem acolo. Dacă s-au întâmplat aceste lucruri, nu o să jignim jucătorii.

Rapidiştii o să aibă 2600 de bilete. Atât. La ora asta sunt aproape 30.000 fără biletele oaspeţilor. Am trecut pe acolo, băieţii erau la antrenament. Am fost la o discuţie pentru că noi plecăm la Galaţi„, a declarat Gheorghe Mustaţă.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și