Închide meniul

Play-off Cupa României | Metaloglobus – Dinamo 1-2. „Câinii” au obţinut calificarea după ce au fost conduşi! „Dublă” Ahmed Bani

Alex Masgras Publicat: 29 august 2023, 20:55 / Actualizat: 29 august 2023, 22:36

Reclamă
Play-off Cupa României | Metaloglobus – Dinamo 1-2. Câinii” au obţinut calificarea după ce au fost conduşi! „Dublă Ahmed Bani

Play-off Cupa României | Metaloglobus - Dinamo 1-2

Ahmed Bani, într-un meci pentru Dinamo / Profimedia Images

Play-off Cupa României | Metaloglobus – Dinamo 1-2. „Câinii” au obţinut calificarea în grupele Cupei României, după ce au învins-o pe Metaloglobus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost condusă, după ce Zakir a deschis scorul, dar a reuşit să întoarcă rezultatul meciului prin „dubla” lui Ahmed Bani, care a marcat în minutele 78 şi 94.

Play-off Cupa României | Metaloglobus – Dinamo 1-2

Final de meci! „Câinii” au obţinut calificarea în grupele Cupei României

Min. 90+4: Metaloglobus – Dinamo 1-2! Bani a marcat şi a făcut „dubla”. Dinamo, aproape de calificare după ce a fost condusă

Min. 78: Metaloglobus – Dinamo 1-1! Ahmed Bani a înscris. Gafă incredibilă a portarului divizionarei B!

Reclamă

Min. 51: Metaloglobus – Dinamo 1-0! Zakir a deschis scorul

Min 23: Ocazie pentru Metaloglobus. Șutul lui Huiban a lovit bara transversală a porții lui Dinamo. Jucătorii lui Ovidiu Burcă sunt dominați de formația din liga secundă

Min 1: A început partida de la Târgoviște

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo se pregăteşte pentru primul meci din Cupa României din acest sezon, acolo unde speră să obţină calificarea în faza grupelor.

Echipa lui Ovidiu Burcă trebuie să treacă de Metaloglobus, într-o partidă care va avea loc la Târgovişte, pe noul stadion al celor de la Chindia.

Metaloglobus, formaţie din liga secundă, are doar 2 puncte în primele 4 etape. În weekend, Metaloglobus a pierdut meciul din deplasare, cu Gloria Buzău, scor 0-1.

De partea cealaltă, „câinii” vin după remiza de pe Arcul de Triumf cu Petrolul, scor 1-1. Fără înfrângere ăn luna august, Dinamo are două victorii şi două rezultate de egalitate în ultimele patru partide.

Calificarea în grupele Cupei României reprezintă un obiectiv important pentru Dinamo, care se gândeşte şi la meciul de vineri, atunci când va avea loc derby-ul cu Rapid, în Giuleşti.

Sezonul trecut, în Liga 2, Metaloglobus şi Dinamo s-au întâlnit o singură dată, în sezonul regulat, iar meciul a fost câştigat de echipa lui Ovidiu Burcă, cu 2-1.

Meciurile din play-off-ul Cupei României se joacă marţi, miercuri şi joi. Marţi vor avea loc cinci meciuri, iar patru dintre ele se vor disputa de la ora 17:30.

Reclamă

Programul zilei de marţi în play-off-ul Cupei României

Programul zilei de miercuri în play-off-ul Cupei României

Programul zilei de joi în play-off-ul Cupei României

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și