Închide meniul

Reuşita splendidă a lui Alex Băluţă, după ce a fost introdus la pauză în meciul cu Oţelul

Bogdan Stănescu Publicat: 31 octombrie 2023, 23:06

Reclamă
Reuşita splendidă a lui Alex Băluţă, după ce a fost introdus la pauză în meciul cu Oţelul

Reuşita splendidă a lui Alex Băluţă, după ce a fost introdus la pauză în meciul cu Oţelul

Alexandru Băluţă, în timpul unui meci la FCSB/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES/ Hepta

Alex Băluţă a marcat un gol superb în meciul cu Oţelul din Cupa României. Băluţă a început meciul pe bancă, înlocuindu-l la pauză pe David Miculescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 76 al meciului, Băluţă a marcat cu un exterior superb, din interiorul careului Oţelului. Extrema FCSB-ului nu i-a dat nicio şansă portarului Dur-Bozoancă.

Reuşita splendidă a lui Alex Băluţă, după ce a fost introdus la pauză în meciul cu Oţelul

Oţelul a condus jocul în meciul cu FCSB, dar Alex Băluţă a fost cel care a reuşit să deschidă scorul cu reuşita din minutul 76. În cele din urmă, s-a încheiat 1-1 după ce Ariel Lopez a egalat în minutul 90, cu o lovitură de cap.

În minutul 87 şi Dawa a marcat un gol superb, din foarfecă, dar reuşita a fost anulată.

Oţelul a controlat jocul, dar FCSB avea să deschidă scorul. Dawa a înscris şi el cu o foarfecă, în minutul 87, dar reuşita a fost anulată pentru că Ganea ar fi centrat din spatele liniei terenului.

Reclamă

FCSB, 4 schimbări la pauză în meciul cu Oțelul! Scene incredibile în partida de la Galați

FCSB a efectuat 4 schimbări la pauză în meciul cu Oțelul! Reprezentanții vicecampioanei au fost nemulțumiți de jocul echipei în prima parte a duelului de la Galați și au apelat la „forțe proaspete” în debutul reprizei secunde.

În debutul reprizei secunde, cei de la FCSB au decis să schimbe jocul echipei și au introdus în teren 4 noi jucători. Este vorba despre Darius Olaru, Dorin Rotariu, Alexandru Băluță și Adrian Șut, care i-au înlocuit pe David Miculescu, Mihai Lixandru, Andrea Compagno și Damjan Djokovic, care se pare că i-au dezamăgit pe reprezentanții vicecampioanei.

Astfel, după aceste modificări, vicecampioana României, care este pregătită de Elias Charalambous, a rămas doar cu o singură schimbare la dispoziție, pentru repriza secundă a partidei cu elevii lui Dorinel Munteanu.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a arătat echipa de start a FCSB-ului, pentru partida din etapa a 2-a a Cupei României:

(4-3-3): Vlad – Crețu, Dawa, Haruț, Ganea – Ov. Popescu (C), Lixandru, Djokovic – Miculescu, Compagno, Oct. Popescu

Rezerve: Udrea, Panțîru, Șut, Toma, Băluță, Olaru, Pantea, Rotariu, Radaslavescu

Antrenor: Elias Charalambous

Gigi Becali pregăteşte un transfer surprinzător la FCSB

Gigi Becali nu este mulţumit de actualul lot şi pregăteşte un transfer surprinzător la FCSB. Patronul vicecampioanei României a făcut anunţul după ce echipa lui a remizat cu Petrolul, scor 2-2, în etapa a 14-a a Ligii 1.

Latifundiarul din Pipera continuă să nu fie mulţumit de Andrea Compagno şi îşi doreşte să transfere un atacant. Italianul care a fost, sezonul trecut, golgheterul FCSB-ului, are zilele numărate la clubul din Berceni. 4 goluri are în actuala ediţie de campionat.

„(n.r. v-a plăcut vreun jucător de la Petrolul, Jair?) Nu. N-are cine. E un jucător care mă interesează din Liga 1, dar nu vă spun care este. Nu are rost să spun. O să vedem ce o să facem.

Reclamă

Trebuie să luăm atacant. Să vedem. Poate Rotariu? Mi-a plăcut de el. Intră în combinații, ăștia sunt jucătorii care intră în combinații. E mai slăbuț, nu intră în dueluri, nu e încă la 100%, e la 70%.

(n.r. prima literă și pe ce post joacă fotbalistul din SuperLiga?) E atacant și nu știu cum îl cheamă”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” Vezi toate știrile
Citește și