Închide meniul

Sepsi – FC Voluntari | Marius Ștefănescu, „dublă” magică în finala Cupei României. Execuție excepțională la golul al doilea

Cosmin Cioboată Publicat: 19 mai 2022, 21:33

Sepsi – FC Voluntari | Marius Ștefănescu, „dublă magică în finala Cupei României. Execuție excepțională la golul al doilea

Marius Ștefănescu a marcat o "dublă" în finala Cupei României

Marius Ștefănescu, în timpul unui meci al lui Sepsi

  • Sepsi – FC Voluntari | Marius Ștefănescu, „dublă” magică în finala Cupei României
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Sepsi – FC Voluntari | Marius Ștefănescu, „dublă” magică în finala Cupei României! Atacantul covăsnenilor a reușit o prestație fantastică în prima repriză din Giulești, la finalul căreia echipa sa conducea cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefănescu a deschis scorul în minutul 22, cu un șut din unghi, la colțul lung. Jucătorul de 23 de ani a ieșit din nou la rampă 16 minute mai târziu, când a reușit execuția carierei.

Sepsi – FC Voluntari | Marius Ștefănescu, „dublă” magică în finala Cupei României

Marius Ștefănescu a marcat cu un șutat imparabil de la 25 de metri. Mingea s-a dus direct în vinclul porții lui Mihai Popa, care a rămas spectator.

Reclamă

Atacantul lui Sepsi a ajuns la 11 goluri în toate competițiile din acest sezon, în 40 de apariții.

Cotat la 650.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Marius Ștefănescu a crescut la academia lui Sepsi, iar în 2019 a fost debutat la prima echipă a covăsnenilor.

Reclamă

Per total, tânărul atacant a adunat 106 de meciuri în tricoul lui Sepsi, reușind să înscrie 12 goluri și să ofere 10 assist-uri.

Parcursul celor de la Sepsi și FC Voluntari

Până în finala din acest an, Sepsi a trecut de Farul Constanţa cu 1-0 (şaisprezecimi), de U Craiova 1948 cu 1-0 (optimi), de Chindia Târgovişte cu 2-1 (sferturi) şi de Universitatea Craiova, cu 2-1 (acasă) şi 1-0 (în deplasare), în semifinale.

FC Voluntari a învins-o pe Şomuz Fălticeni cu 4-1 (şaisprezecimi), a dispus cu 3-0 (la ”masa verde”) de FCSB (optimi), a câştigat cu 1-0 cu FC Buzău (sferturi), iar în semifinale a trecut de FC Argeş, după 2-0 (acasă) şi 1-0 (în deplasare).

Reclamă 4 / 0/3

Cupa României își schimbă formatul

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, în şedinţa Comitetului Executiv al FRF că a aprobat un nou format pentru Cupa României.

“Formatul va debuta din următorul sezon. Este un format modern. Pune în valoare regiunile de dezvoltare ale României, prin crearea unor faze regionale, păstrează avantajul echipelor din eşaloanele inferioare sau cu un ranking mai scăzut pentru a juca acasă în anumite faze ale competiţiei, dar propune totodată un sistem de grupe, mult mai atractiv şi mult mai dinamic. Noul format asigură şi creşterea premiilor totale acordate echipelor cu aproximativ 50 la sută chiar din primul sezon”, a spus Răzvan Burleanu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Ștefănescu a rupt tăcerea, după acuzațiile lui Dan Șucu
Liga 1 • 21 mart., 12:20
Marius Ștefănescu a rupt tăcerea, după acuzațiile lui Dan Șucu. Răspunsul jucătorului: „Acest băiat ce face? Trântește meciuri!”
FCSB - Sepsi 2-1. Băluţă şi Florinel Coman i-au dus pe "roş-albaştri" la 7 puncte de locul 2!
Liga 1 • 17 mart., 22:50
FCSB – Sepsi 2-1. Băluţă şi Florinel Coman i-au dus pe „roş-albaştri” la 7 puncte de locul 2! Cum arată clasamentul în play-off
Laszlo Dioszegi a anunţat o decizie radicală în ceea ce o priveşte pe FCSB
Liga 1 • 17 mart., 21:52
Laszlo Dioszegi a anunţat o decizie radicală în ceea ce o priveşte pe FCSB: „Ca să vă arăt că nu facem blaturi!”
Laszlo Dioszegi a răspuns la acuzaţiile făcute de Victor Angelescu înainte de FCSB - Sepsi
Liga 1 • 17 mart., 8:47
Laszlo Dioszegi a răspuns la acuzaţiile făcute de Victor Angelescu înainte de FCSB – Sepsi: „Aruncă cu noroi şi mută scandalul!”
Victor Angelescu, atac fără precedent la Gigi Becali
Liga 1 • 16 mart., 20:58
Victor Angelescu, atac fără precedent la Gigi Becali. Acuză tacticile FCSB-ului: „De asta le este frică de omenie!”