Închide meniul

Surprize de proporții în echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu FCU Craiova. Cu cine atacă „roș-albaștrii” calificarea

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 decembrie 2023, 20:02

Surprize de proporții în echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu FCU Craiova. Cu cine atacă roș-albaștrii” calificarea

Surprize de proporții în echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu FCU Craiova. Cu cine atacă „roș-albaștrii” calificarea

Un meci dintre FCSB și FCU Craiova / Profimedia

Surprize de proporții în echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu FCU Craiova. Vicecampioana României se bazează pe un „prim 11” oarecum experimental, având în vedere faptul că majoritatea titularilor obișnuiți sunt menajați pentru meciul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCU Craiova și FCSB va începe de la ora 20:45 și contează pentru ultima etapă a grupei din Cupa României. Duelul care se va juca în Bănie va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Surprize de proporții în echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu FCU Craiova. Cum arată „primul 11”

Pentru acest meci, „roș-albaștrii” au contat pe nume interesante în formula de start, care au jucat mai puțin în ultima perioadă, sau care se află în dizgrațiile lui Gigi Becali.

Printre aceste surprize se numără Andrei Vlad, în poartă, dar și nume precum Damjan Djokovic, Dorin Rotariu sau Vali Crețu. Totodată, anumite surprize se regăsesc și pe banca echipei pregătite de Elias Charalambous.

Acolo se află jucători tineri, care, în mod surprinzător, ar putea îmbrăca tricoul „roș-albastru” la această partidă. Este vorba despre Udrea, Toma, Laszlo sau Popa.

Reclamă

Iată cum arată echipa de start a vicecampioanei, dar și rezervele lui Elias Charalambous, pentru meciul cu FCU Craiova, din Cupa României:

FCSB: Vlad – Crețu, Dawa, Haruț, Ganea – Lixandru, Ov. Popescu(c), Djokovic – Rotariu, Băluță, Radaslavescu;

Rezerve: Udrea, Șut, Miculescu, Toma, Laszlo, Olaru, Pantea, Radunovic, Popa;

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Elias Charalambous

Prietenul lui Gigi Becali a ieșit la atac! Motivul pentru care Valeriu Iftime l-a criticat pe latifundiar

Gigi Becali a fost criticat de unul dintre apropiații din Liga 1. Este vorba despre Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, formație care are un sezon dezastruos în Liga 1, fiind pe ultimul loc al clasamentului.

Patronul celor de la FC Botoșani este de părere că echipa lui Gigi Becali nu va mai realiza vreo performanță notabilă în următoarea perioadă, cum ar fi titlul de campioană sau o calificare în cupele europene.

Valeriu Iftime și-a argumentat opinia și a dezvăluit că, în opinia sa, Gigi Becali este principalul vinovat pentru rezultatele slabe înregistrate de „roș-albaștrii”, în ultimi ani. Patronul moldovenilor a spus că Becali greșește atunci când își laudă jucătorii care ajung să aibă evoluții slabe.

„La FCSB este un turn Babel acolo. Îmi pare rău s-o spun, dar totul depinde de domnul Becali. E inconstant, el nu poate să facă fotbal de performanță, asta e opinia mea. Niciodată!

Face un meci bun, are două declarații cu care îi ridică în aer pe copiii ăia. Unde joacă mari fotbaliști la FCSB? Doar îi pompează presa. Îi sufocă. Nu ești pregătit de competiții mari, de aia nu se califică în Europa”, a spus Valeriu Iftime, potrivit sptfm.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și