Închide meniul

Toni Petrea a scos-o pe CSA Steaua din Cupa României şi e gata să mai facă o „victimă”. I-a pus gând rău şi Rapidului!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 septembrie 2022, 21:49

Toni Petrea a scos-o pe CSA Steaua din Cupa României şi e gata să mai facă o „victimă. I-a pus gând rău şi Rapidului!

Toni Petrea a scos-o pe CSA Steaua din Cupa României şi e gata să mai facă o "victimă"

Toni Petrea, victorie cu CSA Steaua în Cupa României / Antena Sport

Toni Petrea a avut un debut perfect la Chindia Târgovişte. A scos-o pe CSA Steaua din Cupa României şi şi-a ajutat noua echipă să obţină prima victorie stagională. Ultima clasată din Liga 1 e gata să dea lovitura şi cu Rapid, în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia a fost condusă cu 1-0 la pauză, dar au reuşit să întoarcă scorul cu ajutorul golurilor marcate de Daniel Popa (49) și Cristian Cherchez (84).

Toni Petrea a eliminat-o pe CSA Steaua din Cupa României. Caută victoria şi cu Rapid

„O partidă de Cupă, am întâlnit un adversar care a jucat fotbal, le-am spus băieților că vom întâlni o echipă care va juca pentru că nu are nimic de pierdut.

E o victorie de moral, care arată că echipa are potențial. Cred că jucătorilor le-a lipsit încrederea în ultima perioadă.

Am jucat bine și în prima repriza, am jucat, am pasat, am avut și câteva situații, dar am pierdut mingea în unele momente și le-am permis adversarilor să vină peste noi și așa am primit golul. Le-am spus jucătorilor să creadă până la final, să joace până la final”, a spus Toni Petrea, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Pentru Chindia urmează meciul de acasă, cu Rapid. Utimul succes în Liga 1 al grupării din Târgovişte datează din luna mai.

”Întâlnim o echipă bună, de pe primele locuri. Trebuie să ridicăm nivelul echipei, pentru a acumula cât mai multe puncte”, a mai declarat antrenorul Chindia.

Chindia Târgovişte şi Minaur Baia Mare s-au calificat, marţi, în grupele Cupei României la fotbal, competiţie care în acest sezon se desfăşoară după un nou format.

Reclamă 4 / 0/3

Chindia, la debutul antrenorului Toni Petrea, a obţinut prima victorie din acest sezon, 2-1 cu CSA Steaua, la Mioveni, prin golurile marcate de Daniel Popa şi Cristian Cherchez, respectiv Adrian Popa.

Minaur Baia Mare s-a calificat după prelungiri, câştigând cu 5-4 pe terenul echipei de liga a patra Axiopolis Cernavodă.

FC U Craiova şi două formaţii de liga a doua, CSC Dumbrăviţa şi Gloria Buzău, au mai obţinut, marţi, biletele pentru grupele competiţiei.

Adi Popa, reacţie nervoasă după CSA Steaua – Chindia 1-2

Cel mai titrat jucător al lui CSA, Adi Popa, a răbufnit din cauza faptului că meciul a avut loc la Mioveni. Steaua nu poate evolua în Ghencea patru meciuri, din cauza incidentelor de la derby-ul cu Dinamo.

„Motoreta” încă nu îşi explică decizia luată de Comisia de Disciplină a FRF. A făcut comparaţie cu bătaia fanilor cu jandarmii de la meciul România – Bosnia 4-1.

„Probabil că lipsa noastră de experienţă s-a văzut. Au fost echipa mai pragmatică. Ne pare rău că am pierdut, ştiu cât de mult îşi doreau suporterii, dar asta este. Am pierdut, trebuie să ne ridicăm şi să câştigăm mai departe în campionat.

Noi am avut foarte mulţi absenţi, pe final am jucat eu atacant. Am fost privaţi pe nedrept de a juca meciul în Ghencea. Noi am jucat la 100 şi ceva de kilometri depărtare. E unic în istoria fotbalului! Sunt curios dacă vin patru etape de suspendare pentru Bosnia, şi suporterii lor s-au bătut. Asta e România, ce să mai facem?

Reclamă

Mă bucur că mi-a ieşit golul, îmi pare rău că nu am fost decisiv. Dacă am fi intrat în Cupă, pe noul format, cred că am fi putut. Ne măsuram şi noi forţele”, a declarat Adi Popa.

Recomandări
  • CSA Steaua – Chindia Târgovişte 1-2
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și