Închide meniul

U Cluj – UTA Arad 1-0. Clujenii se califică în finala Cupei României cu un gol marcat din penalty. UTA a avut un gol anulat cu VAR!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 aprilie 2023, 20:50

U Cluj – UTA Arad 1-0. Clujenii se califică în finala Cupei României cu un gol marcat din penalty. UTA a avut un gol anulat cu VAR!

U Cluj - UTA Arad

UTA Arad şi U Cluj, într-un meci din Liga 1

U Cluj – UTA Arad 1-0. U Cluj a învins cu 1-0 UTA Arad în a doua semifinală de Cupa României. Elevii lui Neluţu Sabău au obţinut calificarea în finala României printr-un gol marcat din penalty de Dan Nistor. UTA a avut un gol anulat cu VAR. Meciul a fost transmis LIVE TEXT de AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj va întâlni Sepsi Sfântu Gheorghe în finala Cupei României. Mircea Rednic a pierdut primul lui meci pe banca formaţiei arădene.

U Cluj – UTA Arad 1-0 LIVE TEXT

Min. 90+5: Final de meci! U Cluj – UTA Arad se încheie 1-0! Clujenii merg în Finala Cupei României!

Min. 73: Ocazie UTA. Acelaşi Ubbink a tras de la circa 20 de metri, portarul Gorcea a respins în corner.

Min. 54. UTA, din nou aproape de gol! Postolachi a reluat pe lângă poartă, cu capul, din câţiva metri

Reclamă

Min. 53: O nouă ocazie pentru UTA. Acelaşi Ubbink a tras violent, portarul Gorcea a respins cu greu în corner!

Min. 47: Ocazie mare pentru UTA! Ubbink a şutat în forţă, puţin pe lângă poartă.

Min. 46: S-a reluat partida!

Reclamă 4 / 0/3

Pauză! Au fost 7 minute de prelungire în prima repriză.

Min. 45: Ocazie U Cluj. Tot Nistor a fost aproape de gol! Şutul lui a fost deviat.

Min. 41: U Cluj – UTA Arad 1-0! Dan Nistor a deschis scorul din penalty!  

Min. 39: Penalty pentru U Cluj! Arbitrul a dictat 11 metri pentru un fault la Remacle, după ce s-a uitat mai multe minute la VAR.

Min. 22: Ocazie mare pentru U Cluj! Remacle a şutat tare de la marginea careului, balonul a trecut puţin pe lângă poarta lui Iacob. Portarul arădenilor era bătut.

Min. 10. Ocazie pentru UTA. Otele a şutat puţin pe lângă poartă din cădere.

Min. 15: Gol anulat cu VAR! UTA a deschis scorul cu un şut superb al lui Postolachi, dar golul a fost anulat cu VAR.

Reclamă

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

U Cluj: 33. Gorcea – 26. Oancea, 6. Andrei Piţian, 71. Martic, 22. Goranov – 94. Ovidiu Bic, 98. Gabriel Simion,  – 27. Chipciu, 8. Martin Remacle, 19. D. Nistor – 93. Thiam
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

UTA: 93. Iacob – 18. Aly, 6. Chindriş, 4. Benga, 15. Vukcevic – 20. Ubbink, 14. P. Anton, 11. Rodriguez – 7. Otele, 17. Postolachi, 55. Pop
Antrenor: Mircea Rednic

Mircea Rednic, debut la UTA contra fostului său coleg

Mircea Rednic debutează la UTA chiar împotriva fostului său coleg de la Dinamo şi Rapid, Ioan Ovidiu Sabău.

În campionat U Cluj se descurcă mai bine decât UTA Arad. U Cluj e pe locul 5 în playout, cu 26 de puncte. Clujenii au 4 puncte peste prima formaţie care se află pe loc de baraj, Chindia Târgovişte.

De partea cealaltă, UTA Arad se află pe locul 8 în playout. Locul 8 duce la barajul de rămânere în prima ligă. UTA Arad are doar 18 puncte, aflându-se la 4 puncte în spatele Chindiei. Totodată, formaţia lui Mircea Rednic e doar cu un punct de echipa aflată pe locul 9 în playout, Argeş Piteşti. Formaţia clasată la final pe locul 9 în playout retrogradează direct în Liga a 2-a.

Ce a spus Mircea Rednic după ce a semnat cu UTA Arad

Noul antrenor al arădenilor, Mircea Rednic, a spus la conferinţa de prezentare că UTA a arătat în puţine momente ca o echipă.

Am venit aici, pentru că am încredere în proiectul UTA, cred că putem să ne realizăm obiectivele. Vorbesc de Cupă și ca echipa să se salveze, direct dacă se mai poate, dacă nu prin intermediul barajului.

Jucători am, misiunea este de a face o echipă. Am văzut și unele meciuri în care UTA a arătat ca o echipă, dar au fost foarte puține. Trebuie să vorbesc și cu jucătorii. Poate nu au înțeles ce înseamnă acest club pentru Arad și pentru suporteri.

Vreau să se implice mai mult, să aibă atitudine și să înțeleagă că trebuie să lase ceva în urmă. Au posibilitatea să facă asta la meciul de joi”, a declarat Mircea Rednic în prima lui conferinţă de presă ca antrenor al lui UTA.

Neluţu Sabău, mai relaxat ca Rednic. Echipa lui nu e pe loc retrogradabil în campionat

Fost coleg al lui Mircea Rednic la Dinamo, Rapid şi echipa naţională, Neluţu Sabău e mai relaxat decât tehnicianul arădenilor. Echipa lui e la 4 puncte distanţă de primul loc care duce la barajul de rămânere în prima ligă.

Ioan Ovidiu Sabău a precizat că are o clauză în contract prin care înţelegerea lui cu U Cluj se prelungeşte automat dacă echipa rămâne în prima ligă.

„Oricum există și o clauză prin care, dacă rămânem în prima ligă, se prelungește automat. Normal că ne dorim să rămână și știm ce înseamnă pentru Cluj și ce impact bun a avut pentru echipă și pentru noi.

Ne dorim un obiectiv mai îndrăzneț la anul. Să vedem ce putem aduce și sper să își dorească toată lumea asta”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru prosport.ro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și