Închide meniul

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1. Oltenii lui Laurențiu Reghecampf, OUT din Cupa României! Oaspeții vor juca finala cu FC Voluntari

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 mai 2022, 21:15

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1. Oltenii lui Laurențiu Reghecampf, OUT din Cupa României! Oaspeții vor juca finala cu FC Voluntari

Universitatea Craiova și Sepsi se duelează pentru finala Cupei României

Jucătorii de la Sepsi și Universitatea Craiova, în returul din semifinala Cupei României / Foto: Universitatea Craiova

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a fost eliminată din Cupa României. Covăsnenii vor juca marea finală cu FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova avea nevoie de o „remontada” după eșecul cu 1-2 din tur. Oltenii nu s-au ridicat însă la nivelul așteptărilor și au pierdut și returul, 0-1.

Echipa din Bănie a avut o bară în minutul 9, prin Alexandru Crețu. La finalul primei reprize, Aganovic a scăpat singur cu Pigliacelli, dar a fost blocat de portarul gazdelor.

Sepsi a dat lovitura în minutul 66, prin Marius Ștefănescu, care a marcat cu un șut printre picioarele lui Pigliacelli, după o pătrundere în careul echipei lui Reghecampf. În minutul 86, Nicușor Bancu și-a pierdut mințile și l-a lovit pe Ashkovski în stilul lui Zidane. 

În cealaltă semifinală, FC Voluntari a trecut de FC Argeş, scor 2-0 în tur şi scor 1-0 în retur. Finala se va disputa în data de 19 mai, de la ora 20.30, pe stadionul Giuleşti. FC Voluntari a câştigat Cupa României în 2017.

Reclamă

Universitatea Craiova va juca în barajul pentru Conference League cu câștigătoarea duelului dintre primele două clasate din play-out. În acest moment, aceste poziții sunt ocupate de Rapid și Sepsi.

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1

Min 90: Final de meci! Sepsi s-a calificat în finala Cupei României.

Min 86: Nicușor Bancu l-a lovit pe Eder Gonzalez cu capul în piept, în stilul lui Zinedine Zidane de la finala Campionatului Mondial din 2006. Horațiu Feșnic l-a eliminat.

Reclamă 4 / 0/3

Min 66: GOOOL Sepsi! Marius Ștefănescu a marcat cu un șut printre picioarele lui Pigliacelli, după o pătrundere în careul oltenilor.

Min 55: Ocazie uriașă pentru Sepsi! Marius Ștefănescu, singur cu portarul advers. Pigliacelli.

Min 45: Ocazie uriașă pentru Sepsi! Aganovic a ratat singur cu Pigliacelli.

Min 9. Bară Craiova! Alexandru Crețu reia cu capul după un corner, dar nimerește transversala.

Min 4. Jucătorii lui Sepsi cer penalty, după un duel în careu între Screciu și Mitrea. Arbitrul central consideră însă că n-a fost nimic neregulamentar.

Min 1: A început meciul.

Echipele de start

Universitatea Craiova: M. Pigliacelli – B. Vătăjelu, P. Papp, V. Screciu, N. Bancu – A. Mateiu, A. Crețu – Gustavo, Ș. Baiaram, A. Ivan – J. Markovic

Reclamă

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Sepsi: R. Niczuly – R. Dimitrov, M. Bălașa, B. Mitrea, A. Dumitrescu – N. Păun, E. Gonzales, A. Aganovic – C. Bărbuț, A. Tudorie, M. Ștefănescu

AntrenorCristiano Bergodi

Știrea inițială

Laurenţiu Reghecampf, criză de nervi după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

Laurenţiu Reghecampf a avut o criză de nervi după Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Antrenorul grupării din Bănie a răbufnit în momentul în care a fost întrebat dacă o va ajuta pe echipa lui Gigi Becali să câştige titlul.

Reghecampf a avut o reacţie acidă în momentul în care a aflat ce a declarat Toni Petrea. Tehnicianul roş-albaştrilor a ţinut să asigure că a obţinut o victorie meritată pe stadionul „Ion Oblemenco”, în faţa a aproape 30.000 de olteni.

Antrenorul Universităţii Craiova şi-a ieşit din minţi şi le-a transmis rivalilor de la FCSB să nu se bazeze pe el. Etapa viitoare va juca în Gruia, cu liderul Ligii 1.

Eu îmi reproşez că am pierdut acest meci. Eu sunt căpitanul echipei, al vasului, eu îi conduc pe jucători. Întotdeauna rezultatele sunt responsabilitatea mea.

(Reporter: Toni Petrea spunea că a controlat în prima repriză, că au avut mai multe ocazii şi că meritau să câştige) Foarte bine. Scoateți ocaziile pe care le-au avut, scoateți ocaziile pe care le-am avut noi, faceți dumneavoastră o analiză și după aia să-l întrebați pe Toni Petrea. Cred eu că mai bine e să-și vadă de echipa lui… să se concentreze de echipa lui și să nu aștepte ajutorul din partea noastră.

Nu ne interesează de lupta dintre FCSB şi CFR Cluj. Duminică vom încerca să mergem la Cluj şi să ne câştigăm punctele. N-au ei cum să-mi ceară mie nimic (n.r. dacă i-au cerut cei de la FCSB să o învingă pe CFR). Eu nu sunt angajat la FCSB. Eu îmi fac meseria la Craiova și mă deranjază anumite declarații pe care le fac, care au o conotație de non-fair-play și ar trebui să își vadă fiecare de părticica lui pentru că este un meci de fotbal.

I-am felicitat pentru ce au făcut, au făcut un meci bun, au obținut ce și-au dorit și au rămas în lupta pentru titlu. Restul, ce se întâmplă la noi, e problema noastră. Nu mă interesează lupta pentru titlu„, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă.

Pentru Universitatea Craiova, rezultatele din ultimele două etape nu mai au nicio miză. Alb-albaştrii nu mai pot evita clasarea pe ultima treaptă a podiumului.

FC Voluntari s-a calificat în finala Cupei României

FC Voluntari s-a calificat în finala Cupei României. Ilfovenii au învins FC Argeș, scor 3-0, la general, în semifinale. Este a doua finală de Cupă din istoria luI FC Voluntari.

Cosmin Achim a marcat unicul gol al meciului FC Argeș  – FC Voluntari 0-1, din manșa retur a semifinalelor Cupei României. Ilfovenii au mai câștigat trofeul în 2017, după o finală cu Astra Giurgiu.

În ultimul act, FC Voluntari se va lupta cu învingătoarea din cealaltă semifinală, dintre Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și