Închide meniul

UTA – Universitatea Craiova 0-1. Oltenii au obţinut victoria cu un gol marcat în finalul partidei

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2023, 19:56

Reclamă
UTA – Universitatea Craiova 0-1. Oltenii au obţinut victoria cu un gol marcat în finalul partidei

UTA - Universitatea Craiova

Duel în partida UTA - Universitatea Craiova/ Hepta

UTA – Universitatea Craiova 0-1, duelul din grupele Cupei României, a fost în format live score, pe AS.ro. Oltenii erau fără victorie de trei meciuri şi au reuşit un succes în duelul cu arădenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre UTA şi Universitatea Craiova s-a disputat la Oradea, stadion care le-a devenit casă arădenilor, după ce la arena din Arad se schimbă gazonul.

UTA – Universitatea Craiova 0-1

Min. 90+6: Final de meci! UTA – Universitatea Craiova s-a încheiat 0-1

Min. 79: UTA – Universitatea Craiova 0-1! Alexandru Mateiu a deschis scorul pentru Universitatea Craiova

Min. 55: Bară Universitatea Craiova! Işfan a lovit bara după o centrare înşelătoare

Reclamă

Min. 9: Ocazie Universitatea Craiova! Creţu a şutat dintr-o poziţie excelentă, din faţa porţii, însă balonul a fost respins in extremis de portarul arădenilor.

Min. 1: Începe meciul

Echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

UTA: Kucher – Rodrigues, Benga, Markov, Abeid – Carp, Marku – Stahl, Pop, Omodi – Cooper

Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu, Screciu, Silva, Bancu – Căpățână, Mateiu, Crețu, Ivan – Ișfan, Trică

UTA are moral bun înaintea duelului cu Universitatea Craiova. Trupa lui Mircea Rednic a obţinut un succes în ultima etapă de Liga 1, 3-2, cu FC U Craiova 1948.

În prima etapă a grupelor Cupei României, UTA a învins-o pe Gloria Buzău cu scorul de 2-1.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova nu traversează cel mai bun moment al sezonului. Oltenii au suferit două înfrângeri în ultimele două meciuri din Liga 1, cu Rapid şi cu Petrolul. În prima etapă a grupelor Cupei României, trupa din Bănie s-a încurcat în duelul cu Tunari, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Pentru că se duelează două formaţii din Liga 1, partida de la Oradea se va beneficia de sistemul VAR.

Mihai Rotaru a găsit un nou antrenor pentru Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a găsit un nou antrenor pentru Universitatea Craiova. Ivaylo Petev, fostul antrenor al celor de la Ludogoreţ, e pe punctul de a-i prelua pe olteni, rămaşi fără antrenor după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Conform gsp.ro, Ivaylo Petev este alesul lui Mihai Rotaru. Acesta este un tehnician bulgar, care s-a despărţit în urmă cu mai puţin de o săptămână de Ludogoreţ.

Petev a reuşit să câştige atât campionatul în Bulgaria, cât şi Cupa, în sezonul trecut petrecut pe banca celor de la Ludogoreţ.

De-a lungul carierei, viitorul antrenor al celor de la Universitatea Craiova le-a mai pregătit pe Levski Sofia, AEL Limassol, Dinamo Zagreb, Omonia Nicosia, Al Qadsiah şi Jagellonia. Acesta a mai fost selecţionerul Bosniei şi al Bulgariei.

Ivaylo Petev a fost demis de Ludogoreţ pe 23 octombrie, după remiza cu Arda, scor 0-0, din deplasare. Campioana en-titre din Bulgaria se află în prezen pe locul 5, cu 24 de puncte, la opt puncte distanţă de primul loc, dar şi cu trei meciuri mai puţin disputate fraţă de liderul Cherno More.

Universitatea Craiova se află în prezent pe locul patru în Liga 1, cu 22 de puncte, acumulate după 13 runde disputate. În această etapă, oltenii se vor duela cu Rapid, pe stadionul din Giuleşti.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și