Închide meniul

Vadim Rață, reacție incredibilă după ce Voluntari a pierdut finala Cupei României. „Dacă am luat puncte de la FCSB, trebuie să ne urască lumea?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 mai 2022, 22:55

Vadim Rață, reacție incredibilă după ce Voluntari a pierdut finala Cupei României. „Dacă am luat puncte de la FCSB, trebuie să ne urască lumea?

Vadim Rață a fost trimis înapoi la Voluntari

Vadim Rață, într-un meci pentru FC Voluntari / Hepta

Vadim Rață a răbufnit după finala Cupei României, Sepsi – FC Voluntari 2-1. Jucătorul ilfovenilor crede că echipa lui a pierdut ultimul act din cauză că a încurcat-o pe FCSB în lupta la titlu cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vadim Rață susține că FC Voluntari e privită cu ură pentru că i-a pus bețe în roate lui FCSB. Fotbalistul a dezvaluit ca ilfovenii au fost înjurați non-stop în timpul finalei din Giulești.

Vadim Rață, nervos după finala Cupei României: „Dacă am luat puncte de la FCSB, trebuie să ne urască lumea?”

„Am încasat două goluri ușoare, a doua repriză am arătat mai bine, dar a fost târziu. Suntem supărați, cineva trebuia să iasă învingător astăzi. Ce să vă zic, toată lumea e supărată că am luat puncte de la FCSB. Toată lumea ne-a dorit răul. Mă uitam în tribună, toată lumea ne înjura. Dacă am luat puncte de la FCSB, trebuie să ne urască lumea?”, a spus Vadim Rață, după finala Cupei României, conform digisport.ro.

FCSB a pierdut titlul după ce a remizat 2-2 cu FC Voluntari, iar CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au acuzat că golul al doilea al celor de la Voluntari, din minutul 88, a fost marcat din ofsaid.

În cazul în care diferența de puncte dintre CFR și FCSB rămânea de două puncte, titlul s-ar fi dat în ultima etapă, când cele două rivale au meci direct.

Reclamă

Gigi Becali: „Nu poate Dumnezeu să o lase pe Voluntari să ia Cupa!”

Gigi Becali a fost foc și pară pe FC Voluntari după ce a încurcat-o pe FCSB și i-a „blestemat” pe ilfoveni să piardă finala Cupei României!

„La ce mizerii au făcut nu poate Dumnezeu să îi lase să ia Cupa. Sunt atât de amărât şi de supărat că mi s-a întâmplat asta.

100%, mizeria asta care mi s-a întâmplat mie nu poate Domnul să mă lase aşa. Să mă trădeze finul, nu poate lăsa Dumnezeu aşa ceva„, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, acuzații incendiare pentru FC Voluntari: „Au avut primă de 3.000 de euro de la CFR Cluj!”

Gigi Becali a lansat acuzaţii dure după meciul care a lăsat-o pe FCSB fără titlu şi în acest sezon. Patronul FCSB a spus că jucătorii de la FC Voluntari au avut o primă de joc şi de la CFR Cluj.

Hai să vedem. Valorea echipei (n.r. Universităţii Craiova) ar putea să facă diferenţa. Dacă ne luăm acum după ocazii trebuia să fie 8-2. Acum să vă spun ceva, erau ei aşa disperaţi. Nu m-am băgat să dau prime. Ei au jucat pe 1.500 de euro primă de la primărie şi 3.000 de la CFR Cluj.

Stai puţin, nu mă deranjează că le-a dat primă. Dar mă deranjează că a luat primă de la CFR Cluj. Facem un exerciţiu de imaginaţie, eşti Becali. Şi eşti la FCSB. Şi joci meci cu Voluntari care finul tău este un fel de proprietar. El comandă! Şi toată săptămâna m-am luptat ca să jucăm. Au vrut pe Giuleşti. Le-am făcut şi un favor să fie schimbat meciul. Dacă jucau mâine nu mai aveau curaj, le-am făcut un favor că era finala Cupei.

Ca să iei bani de la adversarul meu, 3.000 de euro primă, aşa ceva nici nu-mi vine să cred. Şi atunci mi-a spus cineva înainte de astăzi: ‘Băi Gigi, eşti prost la oameni, iartă-mă că îţi spun!’. Când ajungi aşa… i-am spus: ‘Adevărat că sunt idiot’! Avem prieteni pe la echipă şi avem chiar şi rude pe la echipă (n.r. după ce i s-au cerut dovezi). Oamenii mi-au spus de dinainte. Nu am vrut să cred! Nu se poate, nu îşi permite primarul să ia 3.000 de euro primă de la duşmanii mei… nu există aşa ceva”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și