Închide meniul

Dan Petrescu a aşteptat telefonul lui Răzvan Burleanu. „Dacă aş fi fost ofertat, eram la echipa naţională!”. Mesaj amuzant pentru Edi Iordănescu: „Să nu câştigi campionatul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2021, 23:49

Dan Petrescu a aşteptat telefonul lui Răzvan Burleanu. „Dacă aş fi fost ofertat, eram la echipa naţională!. Mesaj amuzant pentru Edi Iordănescu: „Să nu câştigi campionatul!

Dan Petrescu, reacţie după ce CFR Cluj a picat cu Universitatea Craiova

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Petrescu nu a fost căutat de nimeni de la Federaţie, astfel că a ales să accepte oferta făcută de Neluţu Varga şi a preluat postul rămas liber după ce Marius Şumudică a fost dat afară. A semnat un contract pe trei ani şi s-a apucat deja să facă schimbări majore în lotul campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a aşteptat telefonul lui Răzvan Burleanu

Petrescu asigură că nu regretă faptul că s-a întors în Gruia chiar înaintea celor trei meciuri ale echipei naţionale. Postul lui Mirel Rădoi este pus în pericol dacă tricolorii fac paşi greşiţi cu Islanda, Liechtenstein sau Macedonia de Nord.

Dacă aş fi fost ofertat de echipa naţională, eram acolo. Nu am fost ofertat. Acum în niciun caz. Nu am ezitat pentru că patronul lui CFR Cluj a fost prea important în cariera mea de antrenor„, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

„Bursucul” a vorbit şi despre Edi Iordănescu, cel care a luat titlul cu CFR Cluj şi a ajuns între timp pe banca lui FCSB. A folosit cuvinte frumoase la adresa alesului lui Gigi Becali, dar a ţinut şi să îi transmită un mesaj amuzant.

În momentul în care am plecat de la CFR Cluj şi l-au luat pe Iordănescu, am declarat că CFR a făcut cea mai bună alegere. Dovadă că Edi a câştigat campionatul, deci Edi Iordănescu a demonstrat că este un antrenor foarte bun şi că face treabă bun.

Reclamă

Sper ca în aceste sezoane să nu reuşească ce şi-a propus, adică să nu câştige campionatul, pentru că acum sunt implicat direct. Dar este un antrenor foarte bun. (n.r. – cât a pregătit din meciul cu FCSB) E meritul jucătorilor, restul nu contează. Au fost extraordinari şi cei de pe bancă, la fel„, a reacţionat Petrescu.

Dan Petrescu a dat deja primele lovituri pe piaţa transferurilor, după ce CFR Cluj a învins-o cu 4-1 pe FCSB. Înlocuitorul lui Marius Şumudică a bătut deja palma cu Emmanuel Culio, Mihai Bordeianu şi Florin Ştefan. Este aproape de a-l transfera şi pe Nana Boateng, de la KuPS. Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a fost remarcat de Dan Petrescu încă din 2020, după meciul direct din play-off-ul Europa League.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj
  • Şi-ar fi dorit să preia naţionala României

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și