Închide meniul

Daniel Pancu a fost dorit de Jose Mourinho! Cum a ratat selecţionerul naţionalei U21 un transfer uriaş: „M-a vrut şi la Chelsea”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 iunie 2024, 18:43

Reclamă
Daniel Pancu a fost dorit de Jose Mourinho! Cum a ratat selecţionerul naţionalei U21 un transfer uriaş: „M-a vrut şi la Chelsea

Daniel Pancu a fost dorit de Jose Mourinho! Cum a ratat selecţionerul naţionalei U21 un transfer uriaş

Daniel Pancu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Daniel Pancu a fost dorit de Jose Mourinho! Selecţionerul naţionalei U21 a dezvăluit că marele antrenor portughez l-a vrut ca jucător în mai multe rânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pancu a mărturisit că Andre Villas-Boas i-a dezvăluit că Jose Mourinho l-a dorit în timp ce portughezul o antrena pe FC Porto.

Daniel Pancu a fost dorit de Jose Mourinho! Cum a ratat selecţionerul naţionalei U21 un transfer uriaş: „M-a vrut şi la Chelsea”

“M-a vrut și la Porto, și la Chelsea… De Porto am aflat de la Villas Boas, pe un aeroport din Turcia. Dar s-a scris și în ziare atunci. Știu sigur că s-a scris în ziare înainte să plec la Beșiktaș (n.r. despre interesul lui Porto, unde antrenor era Jose Mourinho).

Și în Portugalia, și în România… Porto plătea doar două milioane, iar povestea cu plătitul mai puțin, iar clauza mea era de trei (n.r.: milioane de euro), pe care a plătit-o Beșiktaș… Dar Beșiktaș a plătit 500.000 primul an, împrumut.

După trei luni l-au chemat pe domnul Copos la Istanbul și de fapt am devenit 100% jucătorul lui Beșiktaș după trei luni. Și am aflat în aeroport, de la Villas Boas”, a declarat Daniel Pancu pentru podcastul iamsport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

„Ne-am pierdut cultura!” Daniel Pancu a răbufnit după ce suporterii au huiduit echipa națională, la finalul meciului cu Bulgaria!

Daniel Pancu a răbufnit după ce suporterii prezenți pe stadionul „Steaua” au huiduit echipa națională, la finalul meciului cu Bulgaria! Selecționerul României U21 a avut un discurs dur la adresa fanilor.

Partida dintre România și Bulgaria s-a încheiat cu scorul de 0-0 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Ultimul meci al tricolorilor, înainte de EURO, va fi cu Liechtenstein. Partida va avea loc pe 7 iunie, de la ora 21:00 și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

După o prestație dezamăgitoare a naționalei, suporterii au primei reprezentative i-au huiduit pe tricolori. VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL.

Reclamă

La o zi după partida de pe stadionul „Steaua”, Daniel Pancu a venit cu un mesaj deosebit de dur. Fostul atacant este de părere că România și-a pierdut cultura suporterilor, având în vedere că fanii vin la stadion doar pentru rezultate.

De asemenea, selecționerul U21 nu înțelege comportamentul fanilor, dat fiind faptul că România este deja calificată la EURO 2024.

„Sunt foarte pornit. Așteptăm doar să criticăm și să înjurăm?”

”Ne-am pierdut și cultura asta a suporterilor. Păi vin să fluier echipa la un meci amical, când echipa e calificată la EURO? Când joacă la echipa națională, vii să susții echipa, să participi la sărbătoare. Cum să te comporți așa?

La Cupa Liceelor este atmosfera mai plăcută. Am fost acolo, nu mi-a plăcut de la început. Dacă erau 2.000 și cântau, erau mai importanți decât ăștia 20.000. Ba da, este vina suporterilor. Eu știu ce simte un fotbalist.

Când realizezi o mare performanță și ai meciuri amicale, trebuie să simți energia publicului. Dacă ai cultură ca suporter, jucătorii au nevoie de încurajări. Sunt foarte pornit, păi ce facem? Așteptăm doar să criticăm și să înjurăm?

Cu Elveția au venit toți la sărbătoare, mamă ce ne-am calificat. Cu Andorra au fost copiii, a fost atmosfera mai frumoasă.

La Cupa Liceelor e atmosferă mai frumoasă decât ce a fost aseară. Nu e normal, m-am pus în pielea jucătorilor. Mergem împreună la un amical al Turciei sau al Italiei, să vedem cum tratează oamenii ăia”, a spus Daniel Pancu, la digisport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:10

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

22:29

FotoConcentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și