Închide meniul

„Ne-am pierdut cultura!” Daniel Pancu a răbufnit după ce suporterii au huiduit echipa națională, la finalul meciului cu Bulgaria!

Alex Ioniță Publicat: 5 iunie 2024, 16:24

Reclamă
„Ne-am pierdut cultura! Daniel Pancu a răbufnit după ce suporterii au huiduit echipa națională, la finalul meciului cu Bulgaria!

Daniel Pancu a răbufnit după ce suporterii au huiduit echipa națională, la finalul meciului cu Bulgaria

Daniel Pancu / Profimedia Images

Daniel Pancu a răbufnit după ce suporterii prezenți pe stadionul „Steaua” au huiduit echipa națională, la finalul meciului cu Bulgaria! Selecționerul României U21 a avut un discurs dur la adresa fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România și Bulgaria s-a încheiat cu scorul de 0-0 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Ultimul meci al tricolorilor, înainte de EURO, va fi cu Liechtenstein. Partida va avea loc pe 7 iunie, de la ora 21:00 și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Daniel Pancu a răbufnit după ce suporterii au huiduit echipa națională, la finalul meciului cu Bulgaria

După o prestație dezamăgitoare a naționalei, suporterii au primei reprezentative i-au huiduit pe tricolori. VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL.

La o zi după partida de pe stadionul „Steaua”, Daniel Pancu a venit cu un mesaj deosebit de dur. Fostul atacant este de părere că România și-a pierdut cultura suporterilor, având în vedere că fanii vin la stadion doar pentru rezultate.

De asemenea, selecționerul U21 nu înțelege comportamentul fanilor, dat fiind faptul că România este deja calificată la EURO 2024.

Reclamă
Reclamă

”Ne-am pierdut și cultura asta a suporterilor. Păi vin să fluier echipa la un meci amical, când echipa e calificată la EURO? Când joacă la echipa națională, vii să susții echipa, să participi la sărbătoare. Cum să te comporți așa?

La Cupa Liceelor este atmosfera mai plăcută. Am fost acolo, nu mi-a plăcut de la început. Dacă erau 2.000 și cântau, erau mai importanți decât ăștia 20.000. Ba da, este vina suporterilor. Eu știu ce simte un fotbalist.

Când realizezi o mare performanță și ai meciuri amicale, trebuie să simți energia publicului. Dacă ai cultură ca suporter, jucătorii au nevoie de încurajări. Sunt foarte pornit, păi ce facem? Așteptăm doar să criticăm și să înjurăm?

Reclamă

Cu Elveția au venit toți la sărbătoare, mamă ce ne-am calificat. Cu Andorra au fost copiii, a fost atmosfera mai frumoasă.

La Cupa Liceelor e atmosferă mai frumoasă decât ce a fost aseară. Nu e normal, m-am pus în pielea jucătorilor. Mergem împreună la un amical al Turciei sau al Italiei, să vedem cum tratează oamenii ăia”, a spus Daniel Pancu, la digisport.ro.

Edi Iordănescu, dorit de Panathinaikos

Din informațiile AS.ro, tehnicianul primei reprezentative este dorit de omul care se află în conducerea lui Panathinaikos. Este vorba despre aceeași persoană care, în trecut, a fost „șeful” celor de la AEK Atena.

Edi Iordănescu a fost dorit de AEK Atena, în trecut, iar acum conducătorul grec trage de selecționerul României să-l aducă la marea rivală. Conform informațiilor Antena Sport, șansele ca Edi Iordănescu să ajungă la Panathinaikos sunt infime.

Grecii își doresc să își pună antrenor în zilele următoare, ceea ce face imposibilă numirea lui Iordănescu, care va merge cu naționala la turneul final din Germania.

Selecționerul se află în discuții și cu FRF, pentru prelungirea contractului care expiră după EURO 2024.

„(n.r. legat de contract) Nu cred că vă așteptați să vorbesc despre asta acum. Focusul este total către echipă. Hai să lăsăm timpul să răspundă, momentan ne concentrăm pe EURO”, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și