Închide meniul

Dănuț Lupu, replică finală pentru Gică Hagi: „Nu e regele fotbalului românesc şi am să explic de ce!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2023, 16:45 / Actualizat: 23 februarie 2023, 10:56

Dănuț Lupu, replică finală pentru Gică Hagi: „Nu e regele fotbalului românesc şi am să explic de ce!

Dănuț Lupu, o nouă replică pentru Gică Hagi

Dănuț Lupu, o nouă replică pentru Gică Hagi / Colaj Hepta

Dănuț Lupu a oferit o replică finală pentru Gică Hagi, după ce în primă fază a declarat public că nu îl consideră „Regele” fotbalului românesc. Fostul mijlocaș de la Dinamo, Rapid sau Brescia a atras un val uriaș de critici asupra sa după declarațiile acide făcute la adresa lui Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Lumea nu poate să îmi impună mie că e ‘Rege’ (…) La Real Madrid și Barcelona nu a jucat, ci a făcut parte din lot!”, a fost o parte din mesajul inițial transmis de Dănuț Lupu. Reacția fostului jucător din Giulești și „Ștefan cel Mare” a inflamat spiritele în fotbalul românesc.

Dănuț Lupu, replică finală pentru Gică Hagi: „Nu e regele fotbalului românesc şi am să explic de ce!”

După ce multe nume răsunătore, precum Gică Popescu, Ioan Andone și Ilie Dumitrescu, au sărit în apărarea lui Gică Hagi, Dănuț Lupu a revenit cu o nouă declarație.

Fostul internațional cu 14 selecții sub „tricolor” a vrut să lămurească polemica respectivă, explicând de ce, din punctul lui de vedere, Nicolae Dobrin rămâne cel mai mare fotbalist din România.

„Domnule, eu nu înţeleg de ce s-a creat toată isteria asta după ce eu am declarat că Hagi nu este ‘Regele’ fotbalului românesc. Haideţi să o lămurim odată pentru totdeauna, ca să fie foarte clară treaba: din punctul meu de vedere, da, Hagi nu este regele fotbalului şi am să mă explic.

Reclamă

Pentru mine, ‘Regele’ fotbalului românesc este Dobrin şi o spun aici doar din punct de vedere fotbalistic, al tehnicii pe care o avea Dobrin şi care era net superioară lui Hagi. Aşa cred eu, aşa văd eu lucrurile.

Dobrin nu avea viteza lui Gică Hagi, total de acord, dar tehnic vorbind, eu cred că a fost şi va rămâne cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor şi lui aş putea să-i atribui titulatura de ‘Rege’ al fotbalului.

Vreau să se mai înţeleagă un lucru: eu n-am absolut nimic cu fotbalistul Gică Hagi, cu antrenorul Gică Hagi, îl consider unul dintre cei mai mari jucători români, din istoria fotbalului nostru, dar nu ‘Rege'”, a spus Dănuț Lupu, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, răspuns genial pentru Dănuţ Lupu

Gică Hagi a avut răspuns fabulos pentru Dănuţ Lupu, după ce a acesta a spus că a fost doar „jucător de lot” la Real Madrid şi Barcelona. „Regele” a postat pe reţelele de socializare un video dintr-un meci în care a marcat 3 goluri pentru Real Madrid.

Hagi a postat pe contul de Facebook un video din meciul Real Madrid – Athletic Bilbao, scor 5-0, în care „Regele” a marcat un hat-trick de senzaţie.

În cele două sezoane petrecute la Real Madrid, Gică Hagi a marcat 20 de goluri în 84 de meciuri. În tricoul blaugrana, şi-a trecut în cont 11 reuşite, în 51 de prezenţe. Alături de gruparea blanco, Gică a câştigat Supercupa Spaniei.

Cele mai multe trofee adjudecate de Gică Hagi au venit la Steaua şi la Galatasaray. Alături de militari, şi-a trecut în palmares trei titluri, Supercupa Europei şi două Cupe ale României. Cu turcii, a luat 4 titluri, două Cupe ale Turciei, două Supercupe, o Cupa UEFA şi o Supercupă a Europei.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și