Închide meniul

DDB, injecție de capital la Dinamo! Parteneriate de sute de mii de euro și autoturisme oferite fanilor. ”A sosit timpul să și primim”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 5 ianuarie 2021, 17:21

DDB, injecție de capital la Dinamo! Parteneriate de sute de mii de euro și autoturisme oferite fanilor. ”A sosit timpul să și primim”

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Fani din DDB anunță o injecție de capital la Dinamo

Printr-un comunicat pe Facebook, DDB a precizat că cele două contracte vor aduce doi parteneri strategici și venituri anuale de peste 800.000 de euro pe an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Comunitatea DDB atrage tot mai multe resurse, aşa că am intrat în atenția marilor branduri internaționale!

Prima VESTE BUNĂ a anului

Ne pregătim să semnăm contracte de sponsorizare cu două companii multinaționale foarte importante, una din domeniul auto și cealaltă din domeniul financiar, care vor deveni astfel PARTENERII STRATEGICI AI DDB.

Reclamă

Legat de numele celor două companii, vom reveni cu amănunte în perioada care urmează, motivele fiind lesne de înţeles”, au transmis ultrașii dinamoviști.

DDB oferă premii pentru meciurile lui Dinamo

Mai mult, fanii au exemplificat și câteva strategii prin care vor să atrage din ce în ce mai multe persoane care să se înscrie în program, sporind influența și valoarea acestuia. 

 

Reclamă 4 / 0/3

”Cele două mari companii îşi vor lega numele de comunitatea DDB. Din cele două parteneriate, DDB va avea de câștigat peste 800.000 €/an! Devenim din ce în ce mai puternici, aşadar!

În discuțiille cu producătorul auto am stabilit ca pentru toate meciurile pe care le vom juca acasă să punem în vânzare biletele pe Arena Națională.

Prețul unui bilet rămâne de 5 lei, iar PARTENERUL STRATEGIC al DDB va oferi mai multe premii atractive, dintre care cel mai important va fi UN AUTOTURISM.

La fiecare meci, biletele suporterilor vor participa la o tombolă publică în urma căreia câștigătorul va primi un autoturism de culoare roșie inscripționat pe alb cu “ProgramDDB”.

Câștigătorul va alege jucătorul sau legenda dinamovistă care să-i aducă mașina acasă sau să i-o înmâneze, dacă va fi vorba de un câștigător din afara țării, care va fi invitat la București pentru a-și primi premiul.

Tragerea la sorți și înmânarea autoturismului vor fi evenimente publice.

Dacă vom juca în Play-off vor fi 12 autoturisme, dacă vom juca în play-out vor fi mai multe autoturisme, pentru că se vor disputa mai multe meciuri. Valoarea unui autoturism va fi de cel puţin 12.000 €.

Reclamă

FAPTE, NU VORBE

(…) A sosit timpul ca această Comunitate Socios să și primească, nu numai să dea”, și-au încheiat cei din DDB comunicatul.

Recomandări
  • DDB a anunțat două noi parteneriate la Dinamo
  • Cu ce strategii vin fanii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și