Închide meniul

”De ce a tăcut 8 ani de zile?” Edi Iordănescu iese la atac: ”Încercările de şantaj nu vor avea rezultat!” Selecționerul a răbufnit după ce a fost acuzat că a ajuns la Pandurii Târgu Jiu prin influența tatălui său

Reclamă

Publicat: 29 ianuarie 2022, 17:52

”De ce a tăcut 8 ani de zile?” Edi Iordănescu iese la atac: ”Încercările de şantaj nu vor avea rezultat!” Selecționerul a răbufnit după ce a fost acuzat că a ajuns la Pandurii Târgu Jiu prin influența tatălui său

Edi Iordănescu iese la atac

Profimedia

Edi Iordănescu iese la atac după ce a fost acuzat că a ajuns la Pandurii Târgu Jiu prin influența tatălui său

”Printr-o coincidenţă bizară, atacul Dlui. Condescu a venit la puţine zile de la numirea mea ca selecţioner, ceeace mă face să mă întreb dacă acesta nu are ca şi cauză nostalgia vremurilor demult apuse în care Dl. Condescu era mult mai vizibil în spaţiul public, iar cuvintele dânsului aveau un anumit impact şi întrebarea este, de ce a tăcut 8 ani de zile în acest caz!? 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot aşa, intuind că poziţia mea profesională mă va obliga să îi răspund, lucru care altfel nu s-ar fi întâmplat, Dl. Condescu a aruncat în spaţiul public o serie de acuze la adresa mea, nereale şi, ar spune unii, lipsite de firul logic al evenimentelor. Resping cu fermitate acuzele şi insinuările şi, din acest moment nu voi mai discuta pe subiectul „intervenţia politică” indiferent în cel fel şi cine îl provoacă. Am avut o poziţie clară la conferinţa de presă, rămâne neschimbată. Atenţia mea se îndreaptă exclusiv către obiectivele echipei naţionale.  

Pentru a lămuri lucrurile, măcar pe scurt, cea mai mare pondere a remuneraţiei mele la Pandurii a fost constituită din bonusurile pentru performanţele realizate – salvarea de la retrogradare (am preluat echipa în decembrie, de pe loc retrogradabil), calificarea în finala cupei ligii, în primul an de contract, şi intrarea în play-off, clasarea pe podium, calificarea în cupele europene, în anul doi de contract.  Salariul lunar  fost de 8000 euro şi nu de peste 17.000 cum insinuează Dl. Condescu. 

Edi Iordănescu: ”Încercările de şantaj nu vor avea rezultat!

Munca mea, împreună cu cea a jucătorilor şi a conducerii de la acea vreme, a produs performanţe istorice, lucru ce a atras fonduri importante pentru club . Suma cu care m-am înscris la masa credală a fost stabilită prin  Hotărâre a CNSL a FRF în anul 2016. Cereri similare celei depuse de mine în cadrul procedurii de insolvenţă au fost formulate de persoane la fel de apropiate de Pandurii, persoane care , în opinia mea, au făcut cel putin la fel de mult pentru Pandurii ca si mine, Dl. Grigoraş, Narcis Raducan, Herea, Acsinte, Nistor, Unguruşan şi lista poate continua. Pentru jucătorii, foştii antrenori şi membrii ai staffului, prioritatea în a li se plăti salariile şi celelalte drepturi pentru care au muncit, a fost „îngheţată” pentru 6 ani, timp în care Dl. Condescu nu a transmis nicio scrisoare deschisă, nu ne-a contactat pe niciunul şi nici nu a militat în vreun fel pentru drepturile noastre.

Cu toate acestea, Dl. Condescu a omis şi omite, în mod convenabil, să amintească de sumele pe care dânsul le-a încasat în ultimul timp de la Pandurii. Spre deosebire de susţinerile Dlui. Condescu, afirmaţiile mele pot fi verificate cu uşurinţă, de oricine accesează portalul instanţelor de judecată sau Buletinul Procedurilor de Insolvenţă. Sunt pregătit să îmi cedez în întregime creanţa înscrisă la masa credală către asociaţia suporterilor Pandurii, care din ce înţeleg, afirmă cu tărie că Pandurii – Lignitul Dlui. Condescu nu este Clubul pe care suporterii îl urmează şi îl iubesc, sigla clubului, aparţinându-le lor, prin hotărâre judecătorească. Îi reamintesc public Dlui. Condescu, că încercările sale de şantaj şi coerciţie la adresa mea, prin  telefoane şi mesaje , către mine direct sau transmise cunoscuţilor mei, în care mă ameninţa că îmi distruge imaginea, acţiuni pe care le-a demarat de ceva timp,  nu au avut şi nu vor avea rezultatul scontat de dânsul, pentru simplu fapt că nu sunt şantajabil !!

Reclamă

Edi Iordănescu: ”Respectul mă împiedică să demarez acțiuni de natură penală!”

In ceea ce priveste rolul lui Narcis in proiectul nostru, afirm cu toata responsabilitatea ca a reprezentat o valoare adaugata muncii mele, ca toate actiunile sale manageriale au fost in spiritul eficientei clubului si ca permanent a fost in asentimentul membrilor asociati pe care ii informa cu toate deciziile sale. Respectul pe care  i-l port Dlui Condescu pentru vârsta dânsului (din păcate doar pentru vârstă) mă împiedică să fac alte comentarii sau să demarez alte acţiuni, inclusiv de natură penală, cu care de altfel Dl. Condescu s-a mai întâlnit”, a transmis Edi Iordănescu.

Citește și:

Lovitură pentru FCSB! Edi Iordănescu va avea o întâlnire decisivă cu Mihai Pintilii

Edi Iordănescu vrea să le dea o adevărată lovitură celor de la FCSB. Selecționerul îl vrea pe Mihai Pintilii în staff-ul său și va avea o întâlnire decisivă cu actualul antrenor secund de la echipa lui Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Mihai Stoichiță se implică și el. Potrivit sursei citate, directorul tehnic al FRF i-a promis lui Pintilii că îl va ajuta să obțină o licență PRO mai repede, așa cum a făcut-o cu Mirel Rădoi și Adrian Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Conducerea FCSB nu vrea să se departă de fostul mare jucător, care este la echipă de mai bine de șase ani. Totuși, decizia finală va fi luată de acesta.

Recomandări
  • Edi Iordănescu iese la atac
  • Selecționerul a răbufnit la adresa lui Marian Condescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
Vezi toate știrile
Citește și