Închide meniul

Lovitură pentru FCSB! Edi Iordănescu va avea o întâlnire decisivă cu Mihai Pintilii. Cum vrea să îl convingă selecționerul să vină la națională

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 ianuarie 2022, 17:03

Lovitură pentru FCSB! Edi Iordănescu va avea o întâlnire decisivă cu Mihai Pintilii. Cum vrea să îl convingă selecționerul să vină la națională

Edi Iordănescua anunţat noul selecţioner al României

Hepta

Edi Iordănescu va avea o întâlnire decisivă cu Mihai Pintilii

Edi Iordănescu vrea să le dea o adevărată lovitură celor de la FCSB. Selecționerul îl vrea pe Mihai Pintilii în staff-ul său și va avea o întâlnire decisivă cu actualul antrenor secund de la echipa lui Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiță se implică și el. Potrivit sursei citate, directorul tehnic al FRF i-a promis lui Pintilii că îl va ajuta să obțină o licență PRO mai repede, așa cum a făcut-o cu Mirel Rădoi și Adrian Mutu.

Conducerea FCSB nu vrea să se departă de fostul mare jucător, care este la echipă de mai bine de șase ani. Totuși, decizia finală va fi luată de acesta.

Reacția lui Mihai Stoica, după ce a aflat că Mihai Pintilii e dorit de Edi Iordănescu la națională

Mihai Stoica a confirmat faptul că Edi Iordănescu îl dorește pe Mihai Pintilii în funcția de secund la echipa națională a României. Conform managerului de la FCSB, în ultimele zile ar fi fost discuții în acest sens.

Pentru mine ar fi o mare lovitură, sincer, pentru că Pintilii e ca băiatul meu. E secundul numărul 1. E cursant la Școala de Antrenori, dar încă nu are nicio licență. Poate o obține, se dă vreo derogare… El știe foarte bine că e pregătit pentru a fi principal într-un viitor mai apropiat, mai îndepărtat. 

Reclamă

Dar nu pot să-l condamn. Nu pot să-l opresc, însă pe mine m-ar durea mult. Chiar aș fi foarte dezamăgit. Eu n-am vorbit cu Edi. Pe mine nu m-a căutat nimeni, deși înțeleg că discuții sunt de câteva zile. Vom vedea. Era normal să ne sune. Fiecare cum consideră. Nu cred că e vorba de o răzbunare, eu mă gândesc că nu se termină secunzii cu Pintilii. Dar dacă așa a considerat, că-l ajută și că pe noi nu… Nu merg mai departe”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și