Închide meniul

Dumitru Dragomir îl consideră pe Edi Iordănescu antrenorul ideal la FCSB. „E al dracului! Are sânge în instalaţii!”

Publicat: 17 august 2021, 12:11 / Actualizat: 23 martie 2023, 0:45

Dumitru Dragomir îl consideră pe Edi Iordănescu antrenorul ideal la FCSB. „E al dracului! Are sânge în instalaţii!

Edi Iordănescu este lăudat de Dumitru Dragomir

Hepta

  • Edi Iordănescu, aproape de FCSB
  • Antrenorul a negociat cu Gigi Becali

Dumitru Dragomir îl consideră pe Edi Iordănescu antrenorul ideal la FCSB. Edi Iordănescu a purtat negocieri cu Gigi Becali pentru a semna cu FCSB, iar Dumitru Dragomir laudă alegerea roş-albaştrilor. „Are sânge în instalaţii”, spune fostul şef al Ligii Profesionite de Fotbal, care avertizează însă. „Gigi Becali nu va lua un antrenor pe care nu poate să îl călărească”, a mai spus Dragomir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir îl consideră pe Edi Iordănescu antrenorul ideal la FCSB: „Are sânge în instalaţii”

„Edi Iordănescu are o carte de vizită foarte bună. A avut şi de unde să înveţe, de la tatăl lui, care a fost un mare antrenor. Şi are şi sânge în instalaţii! Adică nu îl calci pe bătături. E al dracului ca taică-su! Eu vă spun că nici nu îl deranejază pe Edi (n.r. Gigi Becali). S-a săturat şi el de critici, de insuccese şi de bani pierduţi.

Încăpăţânarea şi ştiinţa de carte sunt principalele calităţi ale lui Edi Iordănescu. Îi va fi foarte greu şi lui să îi facă să joace, pentru că sunt indisciplinaţi în joc. Să ştiţi că ei sunt copii talentaţi, dar fotbalul nu se joacă numai ca să ieşi în evidenţă.

Reclamă

O să vedeţi că şi Edi va avea insuccese la început. Echipa lui Becali nu este antrenată cum trebuie, pentru că nu susţine efortul maximal. Rapid i-a bătut la mijlocul terenului pentru că a alergat. Nu ştiu ce se întâmplă, dar jumate din ei nu pot alerga.

Gigi Becali nu va lua un antrenor pe care nu poate să îl călărească. În momentul în care spune ceva, îl va da afară, o să vedeţi”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro X.

Reclamă

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a avut prima reacţie despre negocierile cu Gigi Becali. El le-a cerut fanilor răbdare, deşi şeful FCSB a anunţat încă de aseară un acord.

„Nu am o poziţie oficială referitoare la informaţiile din spaţiul public din ultima perioadă. Toate la timpul lor. Pentru moment chiar nu am ce să anunţ/comunic. Vă rog să mă înţelegeţi şi respectaţi poziţia”, a scris tehnicianul pe Facebook.

Din informațiile AS.ro, Iordănescu s-a văzut deja cu Becali și i-a cerut autoritate totală. Tehnicianul vrea ca patronul să nu se mai bage deloc la echipă să înceteze cu aparițiile publice referitoare la viața formației sale.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu, negocieri cu Gigi Becali

„Da, m-am înțeles cu Edi Iordănescu. Nu e 100%, dar sunt șanse mari să fie el. Nu este vorba de bani, ci de faptul că el vrea să controleze totul la echipă. Am fost de acord cu această condiție.

Așa va fi de acum înainte. Dacă ne înțelegem, mi-a spus că va avea telefonul închis începând de marți. Adică el va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă și i-am spus acest lucru„, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Înaintea discuţilor cu Gigi Becali, Edi Iordănescu a avut un dialog inedit cu fanii roş-albaştrilor pe contul său de Facebook. „Rapid – FCSB, o atmosferă senzațională de care fotbalul românesc are nevoie!!! Am văzut ceva extraordinar și la Arad!! Felicitări!!”, a scris tehnicianul în vârstă de 43 de ani.

Unul dintre partenerii de dialog l-a chemat la FCSB pentru că ar fi omul potrivit pentru a ajuta fotbaliştii talentaţi de la echipa lui Gigi Becali. „Chiar au (n.r. talent) și chiar pot face performanță. Dar pentru asta trebuie muncă, disciplină, ierarhie! Fiecare cu rolul lui”, a transmis Iordănescu junior.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu