Închide meniul

Edi Iordănescu, prima reacţie despre negocierile cu Gigi Becali. „Toate la timpul lor”. Dialogul inedit purtat de antrenor cu fanii FCSB. „Fiecare cu rolul lui”

Publicat: 17 august 2021, 10:55 / Actualizat: 17 august 2021, 13:17

Reclamă
Edi Iordănescu, prima reacţie despre negocierile cu Gigi Becali. „Toate la timpul lor. Dialogul inedit purtat de antrenor cu fanii FCSB. „Fiecare cu rolul lui

Edi Iordănescu, prima reacţie despre negocierile cu Gigi Becali

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Update: Edi Iordănescu susţine că nu a avut nicio declaraţie oficială cu referire la discuţiile cu Gigi Becali. „Nu am o poziţie oficială referitoare la informaţiile din spaţiul public din ultima perioadă. Toate la timpul lor. Pentru moment chiar nu am ce să anunţ/comunic. Vă rog să mă înţelegeţi şi respectaţi poziţia”, a scris tehnicianul pe Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Edi Iordănescu a transmis că nu a ajuns încă la un acord cu Gigi Becali. Cei doi se vor întâlni pentru o rundă finală de discuţii.

Edi Iordănescu, despre negocierile cu Gigi Becali

„Nu am semnat nimic! Nu am promis nimic! Mâine (n.r. marți) vom vedea ce o să se întâmple. Vor fi aflate mai multe informații”, a spus Edi Iordănescu, potrivit looksport.ro.

Din informațiile AS.ro, Iordănescu s-a văzut deja cu Becali și i-a cerut autoritate totală. Tehnicianul vrea ca patronul să nu se mai bage deloc la echipă să înceteze cu aparițiile publice referitoare la viața formației sale.

Reclamă

Aseară, Becali era convins de aducerea lui Iordănescu junior.

Da, m-am înțeles cu Edi Iordănescu. Nu e 100%, dar sunt șanse mari să fie el. Nu este vorba de bani, ci de faptul că el vrea să controleze totul la echipă. Am fost de acord cu această condiție.

Așa va fi de acum înainte. Dacă ne înțelegem, mi-a spus că va avea telefonul închis începând de marți. Adică el va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă și i-am spus acest lucru„, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu, dialog cu fanii FCSB pe Facebook

Înaintea discuţiilor cu Gigi Becali, Edi Iordănescu a avut un dialog inedit cu fanii roş-albaştrilor pe contul său de Facebook.

„Rapid – FCSB, o atmosferă senzațională de care fotbalul românesc are nevoie!!! Am văzut ceva extraordinar și la Arad!! Felicitări!!”, a scris tehnicianul în vârstă de 43 de ani.

Unul dintre partenerii de dialog l-a chemat la FCSB pentru că ar fi omul potrivit pentru a ajuta fotbaliştii talentaţi de la echipa lui Gigi Becali.

„Chiar au (n.r. talent) și chiar pot face performanță. Dar pentru asta trebuie muncă, disciplină, ierarhie! Fiecare cu rolul lui”, a transmis Iordănescu junior.

El s-a referit şi la duelul iscat între susţinătorii lui FCSB şi ai Stelei pe contul său de Facebook: „Cel mai dureros este că văd suporterii împărțiți și prieteni din copilărie care azi se contrazic și care de fapt, o viață au iubit aceleași culori”.

Anghel Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali

Chiar după eşecul din derby-ul cu Rapid, Anghel Iordănescu i-a cerut lui Gigi Becali să dea jos „miltăria din pod”.

“O surpriză la care personal nu mă aşteptam. Rapid a jucat cu suflet, a avut în spate o galerie fantastică. Trei puncte importante şi meritate. Derbi a lăsat de dorit. A fost doar ca titulatură şi ca atmosfera din tribună.

Reclamă

Cred că Rapidul a făcut o primă repriză bună, iar repriza a doua a cedat, FCSB a dominat, dar creîndu-şi prea puţine situaţii de poartă. Cred că Gigi Becali trebuie să dea milităria jos din pod. Au jucători talentaţi, dar numai cu talent nu poţi să câştigi. Trebuie şi muncă şi mai trebuie şi altceva”, a spus Iordănescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și