Închide meniul

Deian Sorescu, aproape de transferul carierei! Căpitanul „câinilor” e dorit de echipa lui Silvio Berlusconi. Cât plătesc italienii pentru „perla” lui Dinamo

Dragoș Vasile Publicat: 24 august 2021, 15:49

Deian Sorescu, aproape de transferul carierei! Căpitanul „câinilor e dorit de echipa lui Silvio Berlusconi. Cât plătesc italienii pentru „perla lui Dinamo

Gigi Becali, anunț clar despre transferul lui Deian Sorescu

Profimedia

  • Deian Sorescu, aproape de transferul carierei
  • Căpitanul lui Dinamo e dorit de echipa lui Silvio Berlusconi

 

Deian Sorescu, aproape de transferul carierei! Căpitanul lui Dinamo e dorit de echipa lui Silvio Berlusconi

Deian Sorescu, jucătorul momentului de la Dinamo, îşi poate vedea visul cu ochii în următoarea perioadă. Căpitanul formaţiei din Ştefan cel Mare este dorit în Italia de Monza, echipa lui Silvio Berlusconi, scrie playsport.ro. Fostul premier italian şi patron al lui AC Milan a preluat clubul în 2018 şi vrea să îl ducă pe prima scenă a fotbalului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a promis un buget care se învârte în jurul sumei de 30 de milioane de euro, iar transferul lui Sorescu nu reprezintă o problemă. Pentru a îşi asigura serviciile fotbalistului român, italienii, care s-au interesat de dinamovist, trebuie să plătească în jur de 800.000 de euro.

Deian Sorescu a marcat de 5 ori în primele 6 etape și este golgheterul campionatului. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a căpitanului lui Dinamo este de 1.4 milioane de euro.

Reclamă

Ce spune Deian Sorescu despre transferul său

Deian Sorescu a reacționat după ce Dumitru Dragomir a dezvăluit că un club din străinătate e gata să pună la bătaie 1,7 milioane de euro pentru transferul său.

„Știu că un jucător de la Dinamo va fi ofertat. În jur de 1,7 milioane de euro. Cred că a fost ofertat azi. Nu din Liga 1, puțin de afară. Cred că Dinamo îl va da, dar peste 2 milioane. Sorescu face șapte milioane, ascultați-mă ce vă zic”, a spus fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Reclamă

Cu toate că Dragomir este optimist cu privere la viitorul său, Sorescu a ieșit în față și a subliniat că nu a existat nicio ofertă pe numele său.

„Sunt sănătos, asta îmi doresc, avem multe meciuri, ăștia suntem. N-am discutat cu absolut nimeni, îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase domnului Dragomir, dar eu nu știu de nicio ofertă„, a spus Deian Sorescu, după Dinamo – CS Mioveni 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”