Închide meniul
VIDEO

Denis Drăguş, gol din pasa lui Alexandru Maxim. Repriză nebună pentru echipa lui Marius Şumudică, la debutul lui Deian Sorescu

Dan Roșu Publicat: 21 ianuarie 2024, 13:28 / Actualizat: 21 ianuarie 2024, 14:54

Reclamă
Denis Drăguş, gol din pasa lui Alexandru Maxim. Repriză nebună pentru echipa lui Marius Şumudică, la debutul lui Deian Sorescu

Denis Drăguş, gol din pasa lui Alexandru Maxim.

Denis Drăguş, în timpul meciului Sivasspor - Gaziantep - X Gaziantep

Denis Drăguş a marcat un gol din pasa lui Alexandru Maxim. Meciul dintre Sivasspor şi Gaziantep a avut o primă repriză incredibilă, terminată la egalitate, 2-2, cu patru români pe teren, acolo unde s-au mai aflat Florin Niţă şi Deian Sorescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazdele au condus cu 2-0, după ce echipa lui Marius Şumudică a fost taxată cu două penalty-uri, ambele transformate de Manaj. Pe teren, s-a aflat şi Deian Sorescu, care a debutat la Sivass.

Update 14:40: Meciul dintre Sivasspor şi Gaziantep s-a terminat la egalitate, 2-2. Alexandru Maxim a fost eliminat, în minutul 80, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Denis Drăguş, gol din pasa lui Alexandru Maxim

După 29 de minute, Alexandru Maxim şi Denis Drăguş au scăpat singur cu portarul Vural, după o mare greşeală în apărarea lui Sivasspor. Drăguş a marcat cu poarta goală şi şi-a readus echipa în meci. În minutul 41, Sivasspor a egalat, după reuşita lui Djilobodji.

Pentru Denis Drăguş, jucător cotat la 2 milioane de euro, acesta a fost al zecelea gol marcat în toate competiţiile acestui sezon. El şi-a trecut în cont şi un assist pentru echipa lui Marius Şumudică.

Reclamă

Deian Sorescu, prezentat oficial la Gaziantep

Deian Sorescu a fost prezentat oficial la Gaziantep. Internaţionalul român a fost împrumutat de Rakow la formaţia lui Marius Şumudică, până la finalul acestui sezon.

Deian Sorescu va fi al patrulea român din lotul lui Gaziantep. La formaţia lui Marius Şumudică mai evoluează Florin Niţă, Denis Drăguş şi Alexandru Maxim.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu a fost cedat de Rakow la Gaziantep, iar în noul contract al românului, este menţionată şi o clauză de transfer definitiv la formaţia turcă. În cazul în care vor să-l transfere la finalul sezonului, turcii vor trebui să achite clauza de 700.000 de euro, pentru internaţionalul român.

La formaţia lui Marius Şumudică, Deian Sorescu va avea un salariu de 30.000 de euro pe lună, cu 8000 de euro mai mult faţă de cât câştiga la formaţia poloneză.

„Gaziantep a ajuns o înţelegere cu internaţionalul român Deian Sorescu, care cel mai recent a evoluat la Rakow, în prima ligă din Polonia, pentru un împrumut până la finalul sezonului”, a anunţat Gaziantep, pe pagina oficială a clubului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și