Închide meniul
Foto

Denis Drăguş şi familia sa, momente de coşmar. Inundaţii grave la Liege. „Nu poate fi real ce trăim!”

Reclamă

Publicat: 15 iulie 2021, 14:30

Denis Drăguş şi familia sa, momente de coşmar. Inundaţii grave la Liege. „Nu poate fi real ce trăim!”

Denis Drăguş şi familia sa, momente de coşmar la Liege

Profimedia

Denis Drăguş şi familia sa, momente de coşmar! Liege este afectat grav de inundaţii, după ploile torenţiale din ultimele zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş şi familia sa, momente de coşmar

Iubita fotbalistului de la Standard Liege, Vanessa Mara, a postat imagini. „Nu poate fi real ce trăim! / „Eu şi copilul meu acum!”, au fost mesajele scrise de aceasta.

Instagram Vanessa Mara
Instagram Vanessa Mara
Instagram Vanessa Mara

Drăguş a revenit la Standard după împrumutul din Italia, unde fotbalistul în vârstă de 22 de ani a jucat la Crotone.

El şi Vanessa au împreună o fiică în vârstă de 6 luni. După botezul micuţei, a izbucnit un scandal imens. Una dintre verişoarele sale l-a criticat dur pentru că nu şi-a invitat părinţii la eveniment.

În scandal, s-a implicat şi mama Vanessei. Aceasta a lansat acuzaţii uluitoare la adresa tatălui lui Denis Drăguş, fostul fotbalist Mihai Drăguş.

Reclamă

„Tu în ce calitate îmi denigrezi fiica, nu te supăra? De ce nu povestești tot, de la început, cum fiica mea Vanessa a fost bătută de Mihai, tatăl lui Denis, înjurată și multe altele… Eu nu am zis nimic până acum, dar nu te oprești. E foarte urât, rufele se spală în familie. O zi frumoasă”, a scris mama Vanessei la postarea iniţială.

„Să-ți fie rușine și ție și iubitei tale ca nu știți să vă apreciați părinții! Buni, răi, sunt ai voștri! Denis, te cunosc, în adâncul sufletului tău ți-ai fi dorit mai mult aseară… Îl cinstiți pe Dumnezeu prin postări, dar oare în Biblie scrie să-ți urăști părinții? Va veni o zi în care vei suna degeaba, va fi prea târziu și vei realiza ce greșeală imensă ai facut… Vreau să ajungă acest mesaj la voi și să vă bagați mințile în cap, o viață aveți și 2 părinți. Încă o dată rușine, pe mine nu mă interesează viața voastră, mă deranjează oamenii fără caracter și de fiecare dată când o să am ocazia am să bat obrazul acestor specimene de oameni!”, a fost mesajul de pe Facebook, care a făcut public scandalul din familia Drăguş.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și