Închide meniul

Dennis Man, titular în primul amical al Parmei. „Am revenit după trei luni!” Mesajul transmis de antrenorul Enzo Maresca

Reclamă

Publicat: 17 iulie 2021, 22:25

Dennis Man, titular în primul amical al Parmei. „Am revenit după trei luni! Mesajul transmis de antrenorul Enzo Maresca

Dennis Man, uitat pe banca de rezerve la Parma

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Dennis Man a prezentat noul echipament al Parmei, apoi l-a şi purtat în primul amical al verii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, titular în primul amical al Parmei

”Am revenit în joc după trei luni”, a scris Dennis Man, feriticit, pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by 𝘿𝙀𝙉𝙉𝙄𝙎 𝙈𝘼𝙉 (@dennismanofficial)

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by 𝘿𝙀𝙉𝙉𝙄𝙎 𝙈𝘼𝙉 (@dennismanofficial)

Parma a câștigat cu 2-0 contra celor de Stegen Stegona. Au marcat Juan Brunetta (’31) și Gaston Brugman (’71), din penalty. Mihăilă nu a jucat.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta a fost primul meci în care Parma este antrenată de Enzo Maresca. Fostul colaborator al lui Pep Guardiola a surprins imediat cu declaraţiile sale.

„Există tendinţa de a alerga, de a fi în mai multe locuri. Apare de multe ori confuzie. S-a văzut şi astăzi că, de multe ori, când stai în poziţia corectă (n.r. pe teren) mingea va ajunge la tine. Dificultăţile erau prevăzute. Adversarii erau toţi 11 acolo (n.r. zâmbeşte).

Era greu de găsit spaţii. Dar când ne-am mişcat aşa cum ne-am propus, am găsit soluţiile dorite. Deci… este bine. Am început de 4-5 zile, avem 7-8 antrenamente, am încercat lucruri noi. Am făcut deja atât de multe lucruri, dar mai e mult de lucru”, a declarat Enzo Maresca, pentru contul de Youtube al Parmei.

Dennis Man se simte fericit la Parma

Dennis Man şi-a asigurat antrenorul că nu este cu gândul la niciun transfer, în ciuda ofertelor care au venit pentru el.

„Este al doilea sezon al meu aici şi sunt fericit. Putem duce Parma din nou în Serie A. La început mi-a fost greu, dar apoi am reuşit să mă integrez. Ştiu că nu va fi uşor în Serie B şi voi face tot ce ţine de mine pentru a duce Parma înapoi în elită.

Cred că avem un grup bun, mă simt bine alături de coechipierii meu. Nu mă gândesc la alte echipe, vreau să rămân la Parma şi să contribui la revenirea în Serie A. Antrenorul Maresca nu mi-a spus nimic în mod special, discută cu toată echipa.

Este important să-l ascultăm pe Gigi Buffon, mai ales tinerii jucători, pentru că avem multe de învăţat de la el. Avem mulţi jucători buni aici. Este frumos să-l am pe Mihăilă aici, vorbim mult şi mă ajută”, a declarat Dennis Man, pentru site-ul oficial al celor de la Parma.

Reclamă

Transferat la începutul anului cu 13 milioane de euro, dintre care 2 milioane sunt sub formă de bonusuri, Dennis Man a marcat 2 goluri şi a dat o pasă de gol, în 14 meciuri jucate în tricoul Parmei.

Recomandări
  • Dennis Man, primul meci al sezonului
  • Românul a revenit după trei luni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și