Închide meniul

Dezvăluiri incredibile despre Ionel Ganea: „Aproape să ne ia la bătaie pe mine şi pe antrenor!” De la ce a pornit scandalul

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2023, 15:14

Dezvăluiri incredibile despre Ionel Ganea: „Aproape să ne ia la bătaie pe mine şi pe antrenor! De la ce a pornit scandalul

Ionel Ganea, o nouă reacţie nervoasă

Ionel Ganea, în timpul unei conferințe de presă/hepta

Dezvăluiri incredibile despre Ionel Ganea, de la mijlocul anilor ’90. Cristian Vasc, fost coleg cu „Ganezu'” la FC Braşov, a povestit un episod incredibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea unui meci cu Rapid, cei de la FC Braşov au avut o „primă” promisă chiar de la adversari, conform lui Cristi Vasc. La acel meci, Ionbel Ganea a lipsit fin cauza unei suspendări. Vasc a spus că Ganea şi-a ieşit din minţi când a venit vorba de împărţirea „primei”.

Dezvăluiri incredibile despre Ionel Ganea

Ionel Ganea a fost coleg cu mine la Brașov, eu eram căpitan de echipă. În ultima etapă, aveam meci la Rapid, unde antrenor era Sorin Cârțu. Ei aveau neapărată nevoie de victorie pentru a prinde cupele europene.

Și a venit la mine nea Sorin Cârțu și-mi zice: «Cristi, voi sunteți scăpați, stați liniștiți, o să aveți o masă…». O primă, adică. M-am dus la domnul Gabi Stan și la jucătorii reprezentativi de la Brașov, am discutat, iar ei au spus că sunt de acord, dar să mai pună ceva la masa respectivă. Ganea era suspendat atunci, el n-a făcut deplasarea.

La întoarcerea la Brașov, am împărțit alături de antrenor «masa» (n.r. – prima). Bineînțeles, i-am dat și lui Ionel Ganea partea lui, de care n-a fost mulțumit. Eu i-am explicat: «Ionel, n-ai fost și tot ai primit». Mi-a zis: «Da, da eu am fost titular în echipa asta…». Aproape să ne ia la bătaie pe mine și pe antrenor! Până la urmă, l-am făcut să înțeleagă și a fost totul OK. A fost foarte, foarte greu de strunit”, a spus Cristi Vasc pentru gsp.ro.

Reclamă

Ionel Ganea i-a învineţit ochiul unui coechipier, în Slovenia

Dezvăluri incredibile din vestiarul naţionalei României. Un incident incredibil a avut loc în 2001, înaintea barajului cu Slovenia pentru calificarea şa Campionatul Mondial din Coreea de Sud şi Japonia. Ionel Ganea i-a învineţit ochiul unui coechipier!

Daniel Chiriţă a dezvăluit, în premieră, cum s-a ales cu un ochi vânăt din cauza „Ganezului”. A fost lovit din senin cu o noapte înaintea confruntării cu Slovenia. Scandalul a avut loc în timppul unui meci de rummy.

Nu știe nimeni asta, n-am zis-o până acum, dar înainte de meciul cu Slovenia eram la masă, jucam rummy. Eu, Contra, Roșu și Ganea. Am jucat la Săftica, jucam pe plus. Jucam pe dolari, Ganea avea plus vreo 300-400 de dolari. Făcea: «V-a spart Ganezu’, vă bate Ganezu!»”.

Reclamă 4 / 0/3

Ajungem la Ljubljana pentru meciul tur și ne punem iar la masă. Dorinel Munteanu nu juca, doar stătea și se uita la noi. Ganezu’ era mâna mea (n.r. – următorul la rând), jucam să-l «carotez» (n.r. – juca în așa fel încât să piardă). Ajunsese Ganezu’ pe minus. La mâna următoare, Contra a făcut culoare și Ganezu’ pierde. Zice: «Ganezule, te-ai dus la vale!».

Acum, cum făceam pietrele pe masă, mă trezesc cu un pumn direct aici (n.r. – arată ochiul drept). Buuuf! «Ce faci, mă, mă carotezi?». M-a dat jos, pe spate, și a sărit pe mine, m-a luat la bătaie. S-au băgat băieții, s-a băgat Dorinel: «Bă, ești nebun!? Îl bați?! Ai luat-o razna de la joc?! Hai, să nu facem scandal că e meciul».

Ochiul meu s-a învinețit. Au venit masorii cu vin să-mi pună pe ochi: «Aoleooo, să nu vadă Gică (n.r. – selecționerul de atunci, Gică Hagi) că-l dă afară pe Ganea!». Mi-au pus șapcă în cap, la ședința tehnică m-au pus să intru ultimul și să stau mai retras. Așa am stat în seara meciului.

Ganea făcea: «Mă face pe mine puștiul ăsta?! Mă carotează pe mine?!». A venit după aia și a zis că îi pare rău, dar atunci am crezut că mă mănâncă. A dat și a sărit efectiv pe mine”, a declarat Daniel Chiriţă pentru gsp.ro.

Naţionala României a ratat atunci şansa de a se califica la turneul final. A cedat cu 1-2 în deplasare şi a făcut 1-1 în Ghencea.

Recomandări
  • Dezvăluiri incredibile despre Ionel Ganea
  • Ganea a făcut o adevărată criză de nervi

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și