Închide meniul

Dezvăluri incredibile din vestiarul naţionalei României. Ionel Ganea i-a învineţit ochiul unui coechipier, în Slovenia: „Mă carotează pe mine?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 octombrie 2022, 15:11

Dezvăluri incredibile din vestiarul naţionalei României. Ionel Ganea i-a învineţit ochiul unui coechipier, în Slovenia: „Mă carotează pe mine?

Ionel Ganea i-a învineţit ochiul unui coechipier: "Mă carotează pe mine?"

Ionel Ganea, în tricoul naţionalei României / Profimediaimages

Dezvăluri incredibile din vestiarul naţionalei României. Un incident incredibil a avut loc în 2001, înaintea barajului cu Slovenia pentru calificarea şa Campionatul Mondial din Coreea de Sud şi Japonia. Ionel Ganea i-a învineţit ochiul unui coechipier!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Chiriţă a dezvăluit, în premieră, cum s-a ales cu un ochi vânăt din cauza „Ganezului”. A fost lovit din senin cu o noapte înaintea confruntării cu Slovenia. Scandalul a avut loc în timppul unui meci de rummy.

Ionel Ganea i-a învineţit ochiul unui coechipier în 2001, înainte de Slovenia – România

La antrenamentul de la Ljubljana, Daniel Chiriţă a fost văzut cu faţa tumefiată, dar nu s-a ştiut ce s-a întâmplat.

Nu știe nimeni asta, n-am zis-o până acum, dar înainte de meciul cu Slovenia eram la masă, jucam rummy. Eu, Contra, Roșu și Ganea. Am jucat la Săftica, jucam pe plus. Jucam pe dolari, Ganea avea plus vreo 300-400 de dolari. Făcea: «V-a spart Ganezu’, vă bate Ganezu!»”.

Ajungem la Ljubljana pentru meciul tur și ne punem iar la masă. Dorinel Munteanu nu juca, doar stătea și se uita la noi. Ganezu’ era mâna mea (n.r. – următorul la rând), jucam să-l «carotez» (n.r. – juca în așa fel încât să piardă). Ajunsese Ganezu’ pe minus. La mâna următoare, Contra a făcut culoare și Ganezu’ pierde. Zice: «Ganezule, te-ai dus la vale!».

Reclamă

Acum, cum făceam pietrele pe masă, mă trezesc cu un pumn direct aici (n.r. – arată ochiul drept). Buuuf! «Ce faci, mă, mă carotezi?». M-a dat jos, pe spate, și a sărit pe mine, m-a luat la bătaie. S-au băgat băieții, s-a băgat Dorinel: «Bă, ești nebun!? Îl bați?! Ai luat-o razna de la joc?! Hai, să nu facem scandal că e meciul».

Ochiul meu s-a învinețit. Au venit masorii cu vin să-mi pună pe ochi: «Aoleooo, să nu vadă Gică (n.r. – selecționerul de atunci, Gică Hagi) că-l dă afară pe Ganea!». Mi-au pus șapcă în cap, la ședința tehnică m-au pus să intru ultimul și să stau mai retras. Așa am stat în seara meciului.

Ganea făcea: «Mă face pe mine puștiul ăsta?! Mă carotează pe mine?!». A venit după aia și a zis că îi pare rău, dar atunci am crezut că mă mănâncă. A dat și a sărit efectiv pe mine”, a declarat Daniel Chiriţă pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Naţionala României a ratat atunci şansa de a se califica la turneul final. A cedat cu 1-2 în deplasare şi a făcut 1-1 în Ghencea.

Bogdan Stelea, dezvăluiri savuroase despre bătaia cu Ionel Ganea

Bogdan Stelea, dezvăluiri savuroase despre bătaia cu Ionel Ganea. Se întâmpla pe vremea când cei doi se aflau la echipa naţională.

Bogdan Stelea şi Ionel Ganea s-au întâlnit la echipa naţională între 1999 şi 2005. La un antrenament, lucrurile dintre cei doi au degenerat şi s-a lăsat cu o bătaie în toată regula.

Eram la antrenament şi aveam exerciţii de începeai 1 contra 1, 2 contra 2, 3 contra 3. Ganea i-a tot căpăcit pe ăştia mai tineri, şi pe Mutu, mi se pare că lui Mutu i-a rupt un lanţ de la gât.

La o fază, a scăpat singur cu mine şi eu am ieşit tare la el şi l-am lovit. Fiind ţeapăn, că el era şi este un animal, nu a simţit mare lucru. Şi de acolo ne-am luat cu gura şi eu m-am dus să dau în el şi ne-am dat. El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins calumea când am dat, că primul care a dat am fost eu.

Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine. La vestiar nu mai era nimic”, a povestit Bogdan Stelea la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Daniel Chiriţă a fost bătut de Ionel Ganea în 2001
  • Incidentul a avut loc chiar înainte de Slovenia – România

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și