Închide meniul

Dinamo joacă în deplasare turul barajului cu U Cluj. Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte, celălalt meci. Când se joacă

Antena Sport Publicat: 16 mai 2022, 13:19

Reclamă
Dinamo joacă în deplasare turul barajului cu U Cluj. Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte, celălalt meci. Când se joacă

Dinamo va juca în deplasare prima manşă a barajului cu U Cluj

Alexandru Răuță, în timpul unui meci al lui Dinamo / Hepta

Dinamo joacă în deplasare turul barajului cu U Cluj. Conform tragerii la sorţi, Dinamo va da prima bătalie pentru menţinerea în Liga 1 la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorţi, unde pe 21 mai, în prima manșă, gazde vor fi Concordia Chiajna şi U Cluj.

Dinamo joacă în deplasare turul barajului cu U Cluj. Când se joacă

Meciurile de duminică, din Liga 2, ultimele din play-off, au stabilit configurația duelurilor de baraj pentru menținerea şi promovarea în Liga 1.

Cele doua dueluri vor fi Concordia Chiajna – Chindia Târgoviște şi U Cluj- Dinamo. Meciurile se vor juca pe 21, respectiv 29 mai. Gazdele din tur sunt Concordia Chiajna și U Cluj.

În Liga 1 în play-out le avem pe Dinamo, care se află pe locul 8 şi pe Chindia Târgoviște, care se situează pe locul 7. În Liga 2 în play-off sunt poziţionate Universitatea Cluj pe locul 3 şi Concordia Chiajna locul 5.

Reclamă

Dinamo va juca în prima manşă în deplasare la Universitatea Cluj, în timp ce Chindia Târgoviște va juca acasă la Concordia Chiajna.

FRF a decis: Concordia Chiajna joacă în locul CSA Steaua la baraj

În mod normal, la baraj ar fi trebuit să participe echipele de pe locurile 7 și 8 din play-out-ul Ligii 1 si cele de pe pozițiile 3 și 4 din play-off-ul Ligii 2. Locul 4 în eșalonul secund l-a ocupat CSA Steaua, însă „militarii” nu vor participa la baraj pentru ca nu au drept de promovare în prima ligă, fiind club departamental, finanțat din bugetul de stat.

„Militarii” sperau să joace la baraj, dar FRF le-a spulberat speranțele duminică, după finalul meciurilor din ultima etapă de play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Comunicatul FRF a stabilit regulamentul pentru barajul de menținere/promovare.

Echipele clasate pe locurile 7 și 8 la finalul play-out-ului Ligii 1 vor disputa un baraj de menținere/promovare în Liga 1 în dublă manșă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.

În toate cazurile în care o echipă situată pe loc promovabil sau care dă dreptul la barajul de promovare nu deține licență pentru Liga 1 sau nu îndeplinește cerințele statutare și regulamentare de participare în Liga 1, locul respectiv va fi ocupat de următoarea echipă, cel mai bine clasată, din Liga a 2-a care îndeplinește condițiile de participare în Liga 1

Cele 4 formații ce se vor întâlni în meciurile de baraj sunt: AFC Chindia Târgoviște (Locul 7 – play-out liga 1) SC Dinamo 1948 (Locul 8 – play-out liga 1) FC Universitatea Cluj (Locul 3 – playoff liga 2) Concordia Chiajna (Locul 5 – play-off liga 2).”

Programul meciurilor de baraj pentru menţinerea / promovarea în Liga 1

TUR:

Sâmbătă, 21 mai

Concordia Chiajna – AFC Chindia Târgoviște
FC Universitatea Cluj – SC Dinamo 1948

Reclamă

RETUR:

Duminică, 29 mai

AFC Chindia Târgoviște – Concordia Chiajna
SC Dinamo 1948 – FC Universitatea Cluj

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și