Închide meniul
UPDATE

Dinamo – „U” Cluj, barajul pentru Liga 1! Duel de totul sau nimic pentru „câini”. Când se joacă meciurile + Toate reacţiile

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 mai 2022, 18:16

Dinamo – „U Cluj, barajul pentru Liga 1! Duel de totul sau nimic pentru „câini. Când se joacă meciurile + Toate reacţiile

Dinamo - "U" Cluj, barajul pentru Liga 1! Duel de totul sau nimic pentru "câini"

Dinamo - "U" Cluj, barajul pentru Liga 1 / Colaj Hepta

Dinamo – „U” Cluj este barajul pentru Liga 1. „Câinii” au meci de totul sau nimic chiar cu „fraţii” din Ardeal. Chindia – Concordia Chiajna este al doilea baraj. Meciurile sunt programate pe 22, respectiv 29 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima etapă din play-off-ul Ligii a 2-a, Petrolul Ploieşti a remizat cu Unirea Slobozia, scor 0-0, în timp ce sibienii au încheiat şi ei la egalitate meciul cu CSA Steaua, scor 0-0.

Concordia Chiajna a câştigat duelul cu Universitatea Cluj, scor 1-0, iar ilfovenii se vor duela la baraj cu Chindia Târgovişte. De partea cealaltă, ardelenii o vor întâlni pe Dinamo, în capul de afiş al meciurilor de la baraj.

Dinamo – „U” Cluj, barajul pentru Liga 1

„Din păcate noi, sincer, am ratat promovarea din cauza jocurilor cu echipele mici. În jocurile cu primele patru clasate avem o linie destul de echilibrată. Astăzi ştiam că doar un miracol ne poate ajuta să promovăm, de aceea am ales să schimb jucători după ultimul joc ca să trag concluzii şi să văd ce formulă pot să aliniez pentru dubla cu Dinamo.

Nu cred că se va strica (n.r. prietenia dintre fani). Până la urmă să câştige cea mai bună echipă. Eu îmi doresc ca băieţii mei să aibă multă încredere, să se autodepăşească. Dinamo are jucători foarte buni, dar trebuie să credem în şansa noastră.

Reclamă

Toată lumea care m-a sunat, oameni şi din fotbal şi alţii, mi-au spus că am 1% şanse să promovez. Accept opinia tuturor, dar eu cu siguranţă voi alinia cel mai bun 11 în cele două jocuri şi ne dorim să promovăm. Eu de când sunt la echipă am jucat doar pe teren”, a declarat antrenorul lui U Cluj, Erik Lincar.

„Dinamo va rămâne în Liga 1, are prima şansă”, a transmis Adrian Mihalcea, antrenorul celor de la Unirea Slobozia, pentru digisport.ro.

Gabi Torje: „Toată rușinea se poate spăla la baraj!”

Gabi Torje a recunoscut că formația din Ștefan cel Mare e în cel mai jos punct din existența clubului. Echipa lui Dusan Uhrin se pregătește pentru barajul de retrogradare/promovare.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul dinamovist speră ca formația din Ștefan cel Mare să spele rușinea unui sezon ratat la barajul de supraviețuire.

„Trebuie să ieșim cu capul sus după baraj. Ultimele patru meciuri au fost rezultate pozitive. Și astăzi se putea obține mai mult. Am făcut o greșeală la primul gol al lor, îmi asum. Va fi nevoie de toată lumea la baraj. Important este meciul de baraj acum. Nu mai contează nimic, trebuie să fim concentrați 100% și să arătăm ca o echipă care merită să rămână în prima ligă. A fost un sezon foarte prost.

Nu poate fi caracterizat ca un sezon bun. Se poate redresa, toată rușinea se poate spăla în ultimele două meciuri de baraj. Nu trebuie să ne sperie nimic. Oricine vine la baraj va veni încărcați emoțional că au pierdut promovarea directă. Trebuie să fim pregătiți 100% la penalty-uri. Indiferent care echipă va veni din Liga 1, noi nu ne alegem adversarul. Vor fi meciuri grele, într-o dublă-manșă trebuie să se vadă și experiența. Trebuie să facem diferența în favoarea noastră. Incidente au fost mereu. Fiecare este liber să scrie ce vrea, să scandeze ceva, suntem o țară liberă”, a spus Torje, după meci, conform digisport.ro.

„Câinii” au încheiat cel mai slab sezon din istoria clubului

Dinamo – UTA 1-1. „Câinii” au încheiat ultimele patru partide din play-out fără înfrângere, dar sunt în cel mai jos punct din existența clubului. Echipa lui Dusan Uhrin se pregătește pentru barajul de retrogradare/promovare.

De asemenea, locul 3 din play-off va juca baraj cu câştigătoarea barajului dintre locurile 7 si 8 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Dinamo a terminat play-out-ul pe locul 14, în timp ce UTA încheie sezonul pe poziția a 11-a. Retrogradează direct în eşalonul secund echipele de pe locurile 15 şi 16. Locurile 14 şi 13 vor disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 în dublă manşă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1. Parlamentul nu a aprobat modificarea Legii Sportului în regim de urgenţă. Pe 12 mai, Ministerul Sportului a trimis o adresa la Parlament pentru a obține avizul de oportunitate pentru modificarea Legii Sportului.

Reclamă

Conform sursei citate, nu a fost obţinut avizul de oportunitate în regim de urgenţă. În prezent, Legea Sportului nu permite ca echipele de drept public să joace în Liga 1.

În acest context, cei de la CSA Steaua nu pot promova în Liga 1. Prima manşă a barajului de pormovare se va disputa pe 22 mai, iar timpul este insuficient pentru a se modifica legea. Echipa Armatei va încerca să obțină promovarea la TAS.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și