Închide meniul

Dinamo Kiev, fără Mircea Lucescu, primul pas greşit al sezonului în campionatul din Ucraina

Reclamă

Publicat: 19 august 2021, 9:49 / Actualizat: 20 martie 2023, 22:56

Dinamo Kiev, fără Mircea Lucescu, primul pas greşit al sezonului în campionatul din Ucraina

Dinamo Kiev îi simte lipsa lui Mircea Lucescu

Profimedia

Mircea Lucescu a lipsit din nou de pe banca tehnică a lui Dinamo Kiev, iar echipa sa a făcut primul pas greşit în campionatul din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev, fără Mircea Lucescu, primul pas greşit al sezonului în campionatul din Ucraina

Dinamo Kiev a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, miercuri, în deplasare, cu Inguleţ Petrove, în etapa a IV-a a campionatului ucrainenan de fotbal. Au marcat: Kovalenko ’76 / Şişka ’71 (a).

Echipa oaspete a fost din nou privată de prezenţa antrenorului Mircea Lucescu pe bancă, informează news.ro. Tehnicianul român, aflat în convalescenţă după o operaţie, nu a condus-o pe Dinamo Kiev la niciunul dintre meciurile din campionat şi nici la două partide amicale, cele cu Fenerbahce şi Inter Milano.

Inguleţ a obţinut cu Dinamo Kiev primul punct în acest sezon, dar rămâne pe locul 16 ultimul. Campioana Ucrainei a pierdut prima poziţie după acest prim pas greşit în competiţia internă. Formaţia din Kiev ocupă locul 2, cu 10 puncte. Pe locul 3 se află Şahtior Doneţk, cu trei puncte.

Desna este lider, cu maximum de puncte, 12, şi duminică se va deplasa la Kiev pentru meciul cu Dinamo din etapa a V-a.

Reclamă

Mircea Lucescu, operat cu succes

Emil Caras, secundul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, a vorbit, săptămâna trecută, după meciul cu FC Minai, despre starea de sănătate a antrenorului principal.

„Mister este mai bine pe zi ce trece. Ieri, a vizitat centrul de antrenament, a ţinut şi şedinţă tactică şi o analiză video. Apoi s-a întos la spital. El a fost astăzi (n.r. – miercuri) la meci (n.r. – în lojă, nu pe bancă). Sperăm că mâine după-amiază va fi externat şi ni se va alătura”, a declarat Caras, potrivit football24.ua.

Mircea Lucescu (76 ani) a fost operat cu succes la Kiev, la începutul lunii. Potrivit sport.ua, „Il Luce” s-a confruntat cu un chist pilonidal, care este un săculeţ format în apropierea coccisului. Acesta este umplut cu fire de păr şi celule moarte care creează durere în cazul în care se infectează, informează csid.ro. Operaţia marelui antrenor a durat 8 minute şi a fost un succes, scrie sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu, dorit pe banca naţionalei Ucrainei

Ivan Getsko, fost internațional ucrainean, a dezvăluit că printre variantele pentru banca Ucrainei se numără și Mircea Lucescu. Cu toate acestea, acesta consideră că Dinamo Kiev nu se va despărți ușor de „Il Luce”.

„Am auzit că se vorbește de Mircea Lucescu. Mi-ar plăcea. Chiar și așa, nu cred că Dinmo va renunța ușor la el. Și nu știu cât de mult de poate ajuta un selecționer străin în acest moment. Nu am avut un start bun în preliminariile pentru Mondialul din 2022. Aici este nevoie de rezultate imediate”, a spus Ivan Getsko, citat de zbirna.24tv.ua

Ucraina este pe locul secund în grupa D a preliminarilor pentru Mondialul din 2022, având trei puncte după tot atâtea meciuri disputate. La Euro 2020, ucrainenii au ajuns până în sferturi, unde au pierdut categoric în fața Angliei, 0-4.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și