Închide meniul

Dinamo – Voluntari 3-2 | De ce au jucat „câinii” în verde! „Vreţi să vă spun adevărul?!” Dezvăluirea lui Iuliu Mureşan

Reclamă

Publicat: 20 iulie 2021, 8:23

Dinamo – Voluntari 3-2 | De ce au jucat „câinii în verde! „Vreţi să vă spun adevărul?! Dezvăluirea lui Iuliu Mureşan

Dinamo, obligată să se salveze de la retrogradare pe teren

Hepta

Iuliu Mureşan, noul conducător din „Ştefan cel Mare” a explicat cum s-a ajuns în situaţia ca Dinamo să joace în verde pe propriul teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce a jucat Dinamo în verde la meciul cu Voluntari

„Câinii” au purtat de fapt tricouri din sezonul trecut, care erau destinate meciurilor din deplasare.

„Vreţi să vă spun adevărul?! Pentru că nu aveam destule tricouri roşii şi au venit tricourile joi. N-am apucat sa le inscripţionăm”, a declarat Iuliu Mureşan, citat de telekomsport.ro.

Chiar şi în verde, „alb-roşii” au început sezonul cu o victorie spectaculoasă: 3-2 contra lui FC Voluntari. Căpitanul Sorescu a marcat toate golurile lui Dinamo, iar şefii speră să să îl transfere şi să pună capăt problemelor financiare, cel puţin pentru moment.

„Sorescu trebuie remarcat pentru că a dat trei goluri. Știam că sunt trei-patru jucători care pot rezolva meciul, primul este Sorescu. Prețul lui Sorescu o să fie 1 milion de euro, dacă mai dă trei-patru goluri”, a mai declarat Iuliu Mureșan, după Dinamo – FC Voluntari 3-2.

Reclamă

Dinamo va juca în runda următoare a Ligii 1 pe terenul celor de la FC U Craiova 1948. Meciul va avea loc luni, 26 iulie.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și