Închide meniul

Dorin Goian, dezvăluire fără precedent: „Şi eu am pariat! Aveam colegi care puneau cotele pe tablă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 octombrie 2023, 14:18

Reclamă
Dorin Goian, dezvăluire fără precedent: „Şi eu am pariat! Aveam colegi care puneau cotele pe tablă!

Dorin Goian a făcut o dezvăluire fără precedent. Fostul internaţional român a spus că a pariat şi el

Hepta

Dorin Goian a făcut o dezvăluire fără precedent. Fostul internaţional român a spus că a pariat şi el şi a făcut dezvăluiri din perioada în care a jucat la Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Goian spune că avea colegi care puneau cotele la meciuri pe tabla din vestiar. Dorin Goian a spus că el a pariat pentru a se distra şi nu cu gândul de a câştiga sume mari de bani.

Dorin Goian, dezvăluire fără precedent

„În primul rând, nu știm exact ce a fost acolo. De asta nici nu vreau să vorbesc despre Drăgușin și capitolul pariuri. Nu este nimic dovedit. Nu am întâlnit jucători care să aibă viciul ăsta al pariurilor atât de mare, care să parieze sume mari cu scopul de a câștiga bani. Și eu am pariat. 

Știu mulți jucători care au făcut-o. Important e să o faci de distracție. Vine weekend-ul, mai stai acasă, te mai uiți la meciuri. Important e să o faci la modul de distracție, nu cu scopul de a câștiga. Cu pariurile pierzi. 

Și la Rangers se paria. Aveam doi colegi care puneau pe tablă, în vestiar, cotele pentru meciurile din ziua respectivă. Tu veneai la antrenament, mai trăgeai un jambier, un tricou pe tine, mai aruncai un ochi pe cote și la final puneai și tu 20 de lire, 30 de lire, făceai cotă de 5-6, să mai urmărești în ziua respectivă. Toți făceau asta. Era de distracție, nu se pariau sume de ordinul miilor de lire”, a spus Dorin Goian la gsp.ro.

Reclamă

Mama lui Radu Drăgușin a vorbit despre scandalul pariurilor din Italia

Mama lui Radu Drăgușin a vorbit despre scandalul pariurilor din Italia. Reacția acesteia a venit în contextul în care numele fiului său a fost rostit în contextul acestui scandal de către Nicolo Fagioli, care va primi o suspendare de 7 luni pentru că a pariat ilegal pe meciuri de fotbal.

Svetlana Drăgușin a vorbit despre situația actuală din Italia, după ce Fagioli a recunoscut că i-a cerut fundașului echipei naționale să îl împrumute cu o sumă de bani. Totuși, acesta a recunoscut faptul că Radu nu cunoștea motivul adevărat pentru care italianul a avut nevoie de suma respectivă.

Radu i-a împrumutat niște bani lui Fagioli. De aici și până să parieze cred că este o distanță foarte mare. Nu poți să faci aceste afirmații fără să ai nimic concret.

Reclamă 4 / 0/3

Radu i-a împrumutat niște bani. Sunt colegi de la Primavera. Banii puteau fi pentru orice, așa cum i-a și spus de altfel, că are nevoie de niște bani. De aici și până să îl acuzi de ceva e o cale foarte lungă.

Sincer, sunt atât de revoltată că nu îmi găsesc cuvintele. Nu poți să arunci cu noroi într-un copil de 21 de ani, care este cel mai reprezentativ fotbalist român la nivel internațional. Repet, sunt extrem de revoltată.

E un copil care a învățat, care a muncit, care n-a făcut nimic rău în viața lui. Doar a jucat fotbal și asta iubește. Să spui că e implicat în pariuri doar pentru că a împrumutat niște bani?!”, a spus Svetlana Drăgușin, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și