Închide meniul

Dragoș Nedelcu este aproape să revină la FCSB! Ce spune despre lista accidentaților: ”Aveam o echipă de mini-fotbal”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 octombrie 2020, 17:32

Dragoș Nedelcu este aproape să revină la FCSB! Ce spune despre lista accidentaților: ”Aveam o echipă de mini-fotbal”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dragoș Nedelcu în timpul unui meci pentru FCSB

Tânărul jucător este nerăbdător să revină pe gazon și să își câștige locul la mijlocul terenului pentru formația bucureșteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Aș putea spune că a și uitat lumea de mine de o perioadă bună de timp pentru că am avut ”norocul” să am parte de așa ceva, dar toată această perioadă m-a întărit foarte tare”, a declarat Nedelcu.

Dragoș Nedelcu, echipă de mini-fotbal cu accidentații de la FCSB

Mijlocașul a vorbit despre procesul de recuperare și despre cum s-a înțeles cu ceilalți jucători accidentați din lotul FCSB-ului.

”Operația a fost un succes, iar după am început procesul de recuperare, iar acum sunt foarte aproape să revin pe teren.

Din fericire pentru colegii mei, majoritatea au intrat în circuitul echipei. Aveam la început un grup pe Whatsapp unde eram destul de mulți, aveam o echipă de mini-fotbal”, a râs Nedelcu.

Reclamă

Dragoș Nedelcu, despre COVID și meciul cu Dinamo

Fiind pe lista accidentaților, Dragoș Nedelcu a scăpat de valul de infecții care i-a lovit pe cei de la FCSB, dar a avut doar cuvinte de laudă pentru colegii săi.

”Noi am scăpat de pandemie și de virusul acesta, mi s-a părut o perioadă foarte grea pentru echipă, dar eu zic că rodul muncii dinainte s-a văzut. Chiar dacă au stat 10-12-15 zile, la primul meci după această perioadă, echipa a arătat foarte bine din punct de vedere fizic și cred că a observat toată lumea că am fost peste Dinamo”, a declarat Dragoș Nedelcu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și