Închide meniul

Drama prin care a trecut Thiago Silva! Brazilianul a fost la un pas de moarte. Soția a fost cea care i-a salvat cariera de fotbalist

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 aprilie 2021, 15:58

Drama prin care a trecut Thiago Silva! Brazilianul a fost la un pas de moarte. Soția a fost cea care i-a salvat cariera de fotbalist

profimedia

Thiago Silva, aproape de moarte

Thiago Silva avea numai 21 de ani când a aflat că s-a îmbolnăvit de tuberculoză, potrivit Corriere dello Sport. Era anul 2005, iar brazilianul juca pentru Dinamo Moscova. Din păcate pentru el, a fost nevoit să stea "pe tușă" mai bine de un an. Doctorii au luat în considerare să-i scoată o parte din plămâni ca să poată supraviețui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thiago Silva, aproape de moarte la numai 21 de ani

Starea fizică a lui Silva a fost vizibil afectată. Făcea febră mare, atacuri de tuse și respira foarte greu. A fost transportat de urgență la spital, unde și doctorii s-au speriat de maniera în care arăta brazilianul. 

Rezultatele testelor medicale au fost o lovitură. Doctorii au descoperit că Thiago Silva suferea de tuberculoză de mai bine de 6 luni. Încă 2 săptămâni, iar brazilianul n-ar fi avut nicio șansă să supraviețuiască, dacă nu era descoperită problema. 

Thiago Silva, salvat de soție și mamă

Salvarea lui Thiago Silva a fost familia. Mama și soția lui l-au convins să refuze operația la plămâni. Dacă medicii i-ar fi scos părți din plămâni, Silva n-ar mai fi putut juca fotbal niciodată. 

În mod miraculos, brazilianul s-a vindecat. A depășit cu bine problemele de sănătate și avea să construiască o carieră spectaculoasă. De la Dinamo Moscova, el s-a întors în Brazilia, fiind mai aproape de cei dragi. Peste câțiva ani a fost pregătit să revină în Europa, semnând cu AC Milan. 

Reclamă

27 de trofee a câștigat Thiago Silva la Milan și PSG, printre care 8 titluri de campion. A cucerit și Cupa Confederațiilor în 2013, alături de naționala Braziliei.

Ajuns la 36 de ani, Thiago Silva evoluează în continuare la cel mai înalt nivel. S-a transferat la Chelsea la începutul acestui sezon, acolo unde a devenit titular incontestabil. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Thiago Silva are acum 36 de ani
  • Joacă pentru Chelsea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și