Închide meniul

Duel între colege la Women`s Finalissima 2023, LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Leah Williamson şi Rafaelle Souza luptă pentru trofeu

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 6 aprilie 2023, 13:50

Duel între colege la Women`s Finalissima 2023, LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Leah Williamson şi Rafaelle Souza luptă pentru trofeu

Duel între colege la Women`s Finalissima 2023

Leah Williamson şi Rafaelle Souza la conferinţa de presă de dinainte de meci / Profimedia Images

Duel între colege la Women`s Finalissima 2023. Leah Williamson şi Rafaelle Souza, ambele componente ale echipei engleze Arsenal Londra, se înfruntă în Anglia – Brazilia. Meciul e transmis LIVE exclusiv în AntenaPLAY, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La conferinţa de presă Leah Williamson şi Rafaelle Souza s-au luat în braţe şi s-au complimentat reciproc.

Duel între colege la Women`s Finalissima 2023

Căpitanul naţionalei Angliei, Leah Williamson, a lăudat-o pe colega ei de la Arsenal, Rafaelle Souza.

Ca atletă, Rafa este deasupra celorlaltor jucătoare, este un pic războinică”, a spus Williamson la conferinţa de presă, potrivit theguardian.com. „Este modul brazilian și ceea ce poate face cu picioarele este impresionant. Așadar, sunt uluit de ea, să fiu sincer, în majoritatea zilelor. Este un teritoriu nou să fim într-o echipă diferită mâine”, a precizat căpitanul Angliei.

Şi Rafaelle a lăudat-o pe colega ei de la Arsenal Londra. „Leah este o jucătoare grozavă… Simt că este pe jumătate braziliană pentru că are abilitățile, trebuie doar să învețe Samba și va fi bine”, a spus Souza.

Reclamă

Cele două selecţionere se plâng de lipsa selecţionatelor Under ale Braziliei

Selecţionera Braziliei, suedeza Pia Sundhage, a deplâns la conferinţa de presă faptul că Brazilia nu are mai multe reprezentative Under.

Because right now we have no U15 national team, or U16, we maybe have U17 and right now the U20 aren’t playing.

Acum nu avem echipă națională U15 sau U16, poate avem U17 și acum U20 nu joacă. Pentru fetele sau băieții care vor să urmărească meciul şi vor să reprezinte Brazilia… Dacă ai 15 ani, poți face asta în Anglia, poți face asta în Suedia, dar nu poți face asta în Brazilia… Ne trebuie structură și organizare. Sper că asta se va întâmpla, deoarece există atât de mulți jucători buni, există o inimă atât de bună, toată lumea joacă fotbal pe plaje, peste tot, trebuie doar să avem un fel de structură”, a declarat Pia Sundhage.

Reclamă 4 / 0/3

Şi selecţionera Angliei, Sarah Wiegman, a remarcat în conferinţa de presă că Brazilia are nevoie de reprezentative Under. „Sper să aibă cât mai curând echipe U15, U16, U20, U23, pentru că Brazilia are nevoie de asta. Am fost acolo, am văzut multe fete, sunt doar puțin surprinsă și dezamăgită, ar fi bine pentru ele să se întâmple asta”, a susţinut ea.

Women`s Finalissima 2023 se dispută pe Wembley

Women`s Finalissima 2023 se dispută în această seară, de la ora 21:45, pe Wembley şi va fi LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Meciul se va disputa cu un Wembley arhiplin, toate biletele pentru meci fiind achiziţionate.

Aproximativ 90.000 de fani sunt aşteptaţi diseară pe Wembley pentru Anglia – Brazilia.

Finalissima opune câştigătoarea UEFA Women’s Euro 2022, Anglia, şi cea a Copei America Feminina 2022, Brazilia.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
  • Leah Williamson şi Rafaelle Souza se duelează în Finalissima
  • Circa 90.000 de fani vor fi pe Wembley la Finalissima 2023

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și