Închide meniul

Dumitru Dragomir susţine că Victor Piţurcă e un antrenor mai bun decât Gică Hagi: „E fără egal, stă pe bară că are avere”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 septembrie 2023, 11:16

Dumitru Dragomir susţine că Victor Piţurcă e un antrenor mai bun decât Gică Hagi: „E fără egal, stă pe bară că are avere

Dumitru Dragomir susţine că Victor Piţurcă e un antrenor mai bun decât Gică Hagi

Dumitru Dragomir la un meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dumitru Dragomir susţine că Victor Piţurcă e un antrenor mai bun decât Gică Hagi. „Corleone” a declarat că fostul selecţioner al naţionalei este cel mai bun antrenor român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a fost în trecut în conflict cu Victor Piţurcă, dar s-a împăcat cu acesta. În prezent cei doi au o relaţie foarte bună.

Dumitru Dragomir susţine că Victor Piţurcă e un antrenor mai bun decât Gică Hagi

Gheorghe Hagi e cel mai bun antrenor de la noi din ultimii ani, dar e mai mare Piţurcă. După părerea mea Piţurcă e fără egal. Pe Piţurcă nu-l depăşeşte nimeni. El stă pe bară pentru că are avere”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Dumitru Dragomir a dezvăluit, recent, că Gigi Neţoiu a încercat să îl aducă pe Victor Piţurcă la Voluntari. Fostul selecţioner a refuzat să meargă acolo.

Victor Piţurcă a antrenat ultima oară Universitatea Craiova. „Piţi” a avut trei mandate ca selecţioner al naţionalei, în perioadele iunie 1998 – decembrie 1999, decembrie 2004 – aprilie 2009 și iunie 2011 – octombrie 2014. Piţurcă a antrenat şi naţionala de juniori a României în 1998, calificând-o la Campionatul European U21 din 1998.

Reclamă

Basarab Panduru, surprins de alegerile lui Gică Hagi în HJK – Farul! Ce jucător a fost criticat dur

Basarab Panduru, surprins de alegerile lui Gică Hagi în HJK – Farul! Campioana României a cedat în returul cu HJK Helsinki din play-off-ul Conference League, scor 0-2.

Echipa antrenată de Gică Hagi a câştigat partida retur de la Ovidiu cu 2-1, dar finlandezii au reuşit să întoarcă scorul şi să obţină calificarea în faza grupelor.

După meciul de la Helsinki, Basarab Panduru s-a declarat surprins de eliminarea campioanei României, dar şi de alegerile lui Gică Hagi din primul 11.

Reclamă 4 / 0/3

Panduru nu a înţeles de ce Mazilu nu a fost folosit încă din primul minut de antrenorul celor de la Farul şi l-a criticat pe Rivaldinho, despre care a spus că nu are valoarea necesară pentru a evolua din primul minut. Mai mult, Panduru crede că eliminarea campioanei are legătură şi cu meciul din weekend cu Universitatea Craiova, care nu s-a amânat din cauza oltenilor.

„Sunt surprins neplăcut de eliminare”

„Eu sunt surprins neplăcut de eliminare, nu mă așteptam. Înainte de meci mă gândeam că Farul merge mai departe. Helsinki bate un Farul obosit, neinspirat, nu știu de ce începutul ăla este cu Rivaldinho, Munteanu și Budescu în atac. De ce nu apare Mazilu…

Eu bănuiam că Mazilu lipsește pentru că l-a accidentat Ivan meciul trecut. Apoi a intrat în minutul 25. Nu există explicație. Nu mi se pare ok să joci cu Rivaldinho în locul lui.

O fi bun Rivaldinho, dar nu are cum să joace titular niciodată la Farul. Concluzia e că rămân surprins neplăcut.

Eu văd o cauză și în amânarea meciului cu Universitatea Craiova, văd o mare problemă că nu au putut amâna. Văd o mare problemă și pentru Craiova, nu văd cine ar mai vrea vreodată să amâne contra lor”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Victor Piţurcă, uluit de meciurile României cu Kosovo şi Elveţia

Victor Piţurcă a fost uluit de meciurile României cu Kosovo şi Elveţia. Fostul selecţioner a vorbit despre cele două rezultate de egalitate obţinut de „tricolori” în luna iunie, în preliminariile pentru EURO 2024.

„Nu ştiu de ce ar trebui să ne fie teamă. Mă uitam la jocul primei reprezentative şi la un moment dat se uitau la cum joacă adversarul. Eu pe asta n-am înţeles-o. Chiar nu am înţeles.

Reclamă

Cum adică să nu faci marcaj, să nu acoperi terenul? Echipa Elveţiei, jucând într-un ritm de tango, nu juca rapid, din devieri. Pasa în stânga, dreapta. Probabil a fost o tactică de adormit adversarul, dar acum glumesc.

Părerea mea e că avem jucători cu care putem obţine rezultate bune, mai ales cum e grupa echipei de seniori. Chiar dacă Kosovo are jucători care joacă la echipe mari, bine cotate, naţionala României ar trebui s-o învingă.

Echipa Israelului are câţiva jucători în Premier League, dar părerea mea e că suntem cam la acelaşi nivel cu ei.

Echipa Elveţiei nu e Franţa, Germania, Italia, ne putem bate şi cu ei. Valoric şi ca performanţe sunt peste noi cu o clasă, dar ne putem bate cu ei şi iată că am obţinut un rezultat mare cu ei”, a mai spus Victor Pițurcă.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și