Închide meniul

„E greu să-l scoți din poartă!” Florin Prunea, discurs fabulos după ce Ciprian Tătărușanu i-a apărat penalty-ul lui Lautaro Martinez. „Ce bine s-a dus pe ea!”

Alexandru Ivan Publicat: 8 noiembrie 2021, 20:38

„E greu să-l scoți din poartă! Florin Prunea, discurs fabulos după ce Ciprian Tătărușanu i-a apărat penalty-ul lui Lautaro Martinez. „Ce bine s-a dus pe ea!

Ciprian Tătărușanu, titular în Chelsea - AC Milan

Ciprian Tătăruşanu, într-un meci pentru AC Milan /Profimediaimages

  • Florin Prunea, discurs fabulos
  • Cuvinte uriașe după ce Ciprian Tătărușanu i-a apărat penalty-ul lui Lautaro Martinez

Ciprian Tătărușanu a salvat-o pe Milan la scorul de 1-1, când i-a apărat penalty-ul lui Lautaro Martinez, unul dintre cei mai valoroși jucători din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea, cuvinte uriașe pentru Ciprian Tătărușanu

Prunea e de părere că Tătărușanu e printre cei mai în formă portari din Europa. Titularizat în locul accidentatului Mike Maignan, Prunea crede că „Tătă” își poate păstra locul și după revenirea portarului venit de la Lille.

„Da’ ce bine s-a dus pe ea! A bătut tare, jos! Dar a împins atât de bine din picioare… Și, atenție, vorbim despre un portar cu talie destul de mare. Dar nu numai penalty-ul. După aceea a avut o partidă… Tătărușanu este portarul titular la Milan și eu cred că e greu să îl scoți din poartă acum. Ai văzut și evoluțiile din etapa trecută, ce mingi a putut să scoată. Două lovituri de cap pe care eu le-am văzut în poartă.

Reclamă

Tătărușanu e păcat că nu mai e la echipa națională, din fericire îl avem pe Niță. Dar evoluția lui este una de portar de top din Europa în momentul de față. E de top! Cu evoluțiile și cu mingile pe care le-a scos în ultimele meciuri de când este titular…Sunt intervenții de sută la sută gol”, a spus Florin Prunea, potrivit prosport.ro.

După parada din „Derby della Madonnina”, Tătăruşanu a devenit primul portar al rossonerilor care apără o lovitură de la 11 metri în derby-ul cu Inter după 40 de ani! Portarul român a dezvăluit că nu a fost o simplă întâmplare. L-a studiat pe Lautaro Martinez.

Reclamă

Citește și:

Tătăruşanu l-a studiat pe Lautaro Martinez

“L-am studiat temeinic pe Lautaro Martinez cu tot staff-ul. Sunt fericit că am apărat, am vrut să fac la fel și la primul. L-am analizat pe Calhanoglu, dar și el mă știe pe mine! Sper să o țin tot așa.

Am văzut că s-a bucurat enorm și Steve Maignan (n.r. portarul titular al lui Milan care este accidentat), el știe cel mai bine ce înseamnă să aperi un penalty. Suntem prieteni buni. L-am ajutat de când a venit, eu vorbesc limba franceză. Îmi pare rău că s-a accidentat, eu mă antrenez ca să fiu mereu pregătit. A venit această situație, acum joc la cel mai înalt nivel”, a declarat Ciprian Tătărușanu, conform celor de la dazn.com.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Florin Prunea a dezvăluit ce jucători ar convoca la EURO 2024, dacă ar fi selecționerul echipei naționale. Pe cine s-ar baza fostul portar.
Echipa naţională • 27 mart., 16:50
Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: „E imposibil!”
Imagini rare cu soţia lui Florin Prunea. Cum arată Lidia, femeia pe care fostul portar al României o iubeşte enorm
Diverse • 24 mart., 18:05
FOTO
Imagini rare cu soţia lui Florin Prunea. Cum arată Lidia, femeia pe care fostul portar al României o iubeşte enorm