Închide meniul

Echipa care i-a rămas în suflet lui Ciprian Tătăruşanu: „Doar acolo m-aş fi întors!”. Dezvăluiri surprinzătoare după retragere

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2024, 8:30

Reclamă
Echipa care i-a rămas în suflet lui Ciprian Tătăruşanu: „Doar acolo m-aş fi întors!. Dezvăluiri surprinzătoare după retragere

Echipa care i-a rămas în suflet lui Ciprian Tătăruşanu

Ciprian Tătăruşanu, în timpul unui meci pentru AC Milan / Profimediaimages

Aceasta este echipa care i-a rămas în suflet lui Ciprian Tătăruşanu. Ajuns la 38 de ani, fostul portar al FCSB-ului a făcut dezvăluiri surprinzătoare după ce şi-a anunţat oficial retragerea din activitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a fost campion cu FCSB şi AC Milan, fostul internaţional român a anunţat că o altă echipă l-a „cucerit”. „Tătă” a afirmat că Nantes este singura grupare la care ar fi ales să revină şi să îi apere din nou buturile.

Echipa care i-a rămas în suflet lui Ciprian Tătăruşanu

Tătăruşanu a jucat pentru Nantes între 2017 şi 2019. A plecat apoi la o altă echipă din Ligue 1, Lyon.

După Steaua, Nantes e echipa care mi-a rămas cel mai aproape de suflet! Oamenii din Nantes, viața de acolo, centrul de antrenament într-un decor incredibil, într-o pădure, stadionul și atmosfera de la meciuri.

A fost o combinație foarte fericită, din multe perspective. Uite, eu n-am auzit vreodată suporterii lui Nantes fluierând pe stadion! Nici la 0-2, nici la 0-3 măcar! Nu degeaba în Franța se spune că suporterii lui Nantes și ai lui Lens sunt cei mai buni. Deși mie nu-mi plac revenirile la o echipă, ciorbele reîncălzite cum se spune, din cluburile din străinătate unde am fost, la Nantes m-aș mai fi întors! Și cred că doar la Nantes”, a declarat Ciprian Tătărușanu pentru prosport.ro.

Reclamă
Reclamă

Ciprian Tătăruşanu a avut o carieră impresionantă şi a evoluat la echipe precum AC Milan, Fiorentina, Lyon, FCSB şi Nantes.

Alături de FCSB, Ciprian Tătăruşanu a evoluat în grupele Champions League, reuşind să câştige şi două titluri, în 2013 şi în 2014. De asemenea, „Tătă” mai are în palmares un titlu şi alături de AC Milan, cucerit în 2022.

Ciprian Tătăruşanu, prima apariţie publică după ce şi-a anunţat retragerea!

FCSB a anunţat că Tătăruşanu va da lovitura de start a partidei. FCSB – Petrolul se dispută sâmbătă, de la ora 21:30, pe stadionul Ghencea. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Salutare tuturor! Sunt Ciprian Tătăruşanu şi vă aştept sâmbătă la meciul cu Petrolul, unde voi fi şi eu prezent, pentru prima oară pe noul stadion din Ghencea”, a transmis Ciprian Tătăruşanu, într-un clip video postat pe contul de Instagram al FCSB-ului.

Proaspăt retras din fotbal, Ciprian Tătărușanu ne va fi alături la meciul cu Petrolul Ploiești, de sâmbătă seară.

Tataris va profita din plin de ocazia de a-i saluta încă o dată pe suporterii roș-albaștri și va da lovitura de start.

Eroul din poarta echipei noastre în multe meciuri de povestit nepoților vă așteaptă, la fel ca băieții noștri, în număr cât mai mare, pe Stadionul Steaua”, a transmis şi FCSB, în mesajul postat pe Instagram.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

19:45

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

19:35

Dennis Man îi impresionează pe toţi, după începutul de sezon de vis de la Parma! Ce a declarat un fost adversar al românului

19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și