Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Mutu aşteaptă postul de selecţioner al României: „Am vorbit cu el. Ştiu ce îşi doreşte să joace”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2022, 21:39

Adrian Mutu aşteaptă postul de selecţioner al României: „Am vorbit cu el. Ştiu ce îşi doreşte să joace

Adrian Mutu va semna cu Rapid

Hepta

Până să fie însă numit oficial, Mutu luptă pentru postul lăsat liber de Mirel Rădoi cu Edi Iordănescu şi Loţi Boloni. Chiar şi Victor Piţurcă ar fi pe lista lui Burleanu şi Stoichiţă. Marica a dezvăluit care este atuul lui Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, favorit la postul de selecţioner al României

„Personal sper ca Adi Mutu să fie alegerea şi nu doar pentru că mi-a dat o căruţă de pase de gol la echipa naţională. Ci pentru că ştiu ceea ce simţea Adi Mutu atunci când îmbrăca tricoul primei reprezentative, ştiu ce simţea el şi vreau să cred că lucrul ăsta contează în CV-ul pe care îl are.

Sper ca lucrul ăsta să îl poată transmite jucătorilor, am vorbit cu el şi ştiu filozofia şi ceea ce îşi doreşte el să joace. La echipa naţională, nu trebuie să fii antrenor, trebuie să fii selecţioner. Selecţionerul necesită alte atuuri în viziunea mea şi anume să ai ochi la fotbalişti, în primul rând.

Nu ştiu cum va putea gestiona situaţiile dificile. Consider că un antrenor la echipa naţională trebuie să ştie să gestioneze situaţiile dificile. Sper să fie inteligent, dacă el va fi alegerea, şi să compenseze acest lucru printr-un secund sau prin secunzi mai experimentaţi”, a spus Marica, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Ladislau Boloni a rupt tăcerea după negocierile cu FRF pentru postul de selecţioner al României

Loţi Boloni a vorbit despre discuţiile pe care le-a avut şi el cu reprezentanţii Federaţiei. O nouă rundă de negocieri va avea curând loc între cele două părţi.

Reclamă

„Sigur că da, mai sunt lucruri de discutat. Aștept încă ceva. Am vorbit și cu domnul Stoichiță. Am fost în contact, o discuție foarte bogată în idei, să spun așa, și pe urmă, zilele următoare vom intra în contact”, a spus Boloni, la PRO TV.

Burleanu şi Stoichiţă au ajuns la Nisa, acolo unde ar fi susţinut o serie de prime negocieri cu Loţi Boloni, antrenor ajuns la 68 de ani. La revenirea în ţară, „Lippi” a anunţat clar că un selecţioner va fi numit după 31 decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și