Închide meniul

Adrian Mutu va sta pe banca României U21 şi la EURO 2021. "Vreau să rămân, nu am nicio ofertă de la CFR Cluj!". Ce a spus despre viitorul lui Rădoi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 noiembrie 2020, 21:11 / Actualizat: 24 februarie 2023, 20:37

Adrian Mutu va sta pe banca României U21 şi la EURO 2021. "Vreau să rămân, nu am nicio ofertă de la CFR Cluj!". Ce a spus despre viitorul lui Rădoi

Colaj Hepta

Adrian Mutu, în relaţie excelentă cu Mirel Rădoi

Adrian Mutu a dat lovitura la naţionala României U21. După numai cinci meciuri pe banca selecţionatei de tineret, "Briliantul" a obţinut cea mai importantă performanţă din cariera de antrenor. I-a calificat pe micii tricolori la Campionatul European din 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai bun marcator din istoria primei reprezentative (35 de goluri, la egalitate cu Gică Hagi) este hotărât să rămână pe banca naţionalei şi la turneul final. Nu ia în calcul nicio ofertă de la campioana sau vicecampioana Ligii 1.

Adrian Mutu a calificat România U21 la EURO 2021

Doresc să rămân aici, mă bucur de această calificare. Nu am primit nimic oficial de la CFR, nu a fost nicio discuţie. Vă bazaţi că am o relaţie bună cu conducerea clubului, dar aşa am şi cu Mihai Rotaru. Staţi să vedem ce se întâmplă de acum încolo. Probabil, oamenii de fotbal încep să mă vadă şi pe mine cum lucrez.

Nu e grabă, sunt la început de drum, vreau să acumulez cât mai multă experienţă. Pentru inimă nu e chiar aşa uşor. Astăzi este ziua lui mama şi i-am făcut un cadou extraordinar„, a declarat Adrian Mutu la conferinţa de presă.

Adrian Mutu nu a vrut să audă că ar putea prelua din nou postul de la Mirel Rădoi. Selecţionerul primei reprezentative este ofertat de Universitatea Craiova, iar meciul cu Irlanda de Nord poate fi ultimul pentru el. Mutu i-a transmis predecesorului său că planul rămâne cel iniţial. Rădoi ar trebui să stea pe banca României U21 la Jocurile Olimpice.

Reclamă

Din ce l-am văzut pe Mirel, în zilele premergătoare acestei acţiuni era super concentrat. În ceea ce priveşte Olimpiada, dacă Rădoi rămâne la naţionala mare, el va conduce echipa la Olimpiadă. E meritul lui, a adus 10 puncte. Nu e nicio problemă pentru mine, eu am alte lucruri în cap. Acum, că m-am calificat, nu iau meritele altui antrenor„, a ţinut să asigure Mutu.

Rădoi a făcut minuni cu naţionala de tineret a României, pe care a dus-o până în semifinalele Campionatului European din 2019. A învins atunci cu 4-2 reprezentativa similară a Angliei.

Mirel Rădoi îl ţine în aşteptare pe Mihai Rotaru

Mirel a fost întrebat, înaintea meciului cu Irlanda de Nord, de ce nu a pus capăt speculaţiilor. S-a ferit să ofere un răspuns categoric în ceea ce priveşte posibila plecare la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Deja s-a discutat prea mult! Am spus-o foarte clar, suntem la echipa naţională. Oricum, am văzut că s-a decis în privinţa viitorului meu fără ca eu să ştiu ceva. Dacă aş spune că voi merge la Olimpiadă, e clar că nu voi merge la Craiova şi tot aşa„, a spus Mirel Rădoi.

Recomandări
  • Mutu îşi doreşte cu orice preţ să fie prezent la Campionatul European
  • Ce i-a transmis „Briliantul” lui Mirel Rădoi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și