Închide meniul

Alex Mitriţă exclude că s-a retras de la echipa naţională: „N-am zis niciodată asta!”. Mesaj direct pentru Edi Iordănescu

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2022, 14:16

Reclamă
Alex Mitriţă exclude că s-a retras de la echipa naţională: „N-am zis niciodată asta!. Mesaj direct pentru Edi Iordănescu

Alex Mitriță, după România - Armenia 1-0

Profimedia

Alex Mitriţă a declarat că nu s-a retras de la echipa naţională, în ciuda zvonurilor din ultima perioadă. Mijlocaşul a fost convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile din grupa de Liga Naţiunilor, din iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Mitriţă este jucătorul lui New York City, însă în ultimul sezon a evoluat sub comanda lui Răzvan Lucescu, la PAOK Salonic. Mijlocaşul este tot mai aproape de echipa lui Marius Şumudică, Al Raed.

Alex Mitriţă neagă zvonurile legate de retragerea din echipa naţională

Alex Mitriţă a declarat că nu s-a pus problema retragerii din echipa naţională a României. Mijlocaşul spune că este dornic să îmbrace tricoul selecţionatei României, de fiecare dată când va fi convocat.

„N-am zis niciodată că mă retrag de la echipa naţională. Profit de ocazie şi anunţ că voi veni la reprezentativa României oricând voi fi chemat”, a declarat Alex Mitriţă.

Mitriţă este internaţional român din 2018 şi a marcat trei goluri în cele 18 meciuri adunate pentru România. Prezent la meciurile din UEFA Nations League, Mitriţă a jucat 25 de minute în eşecul din Muntenegru, scor 0-2. După, nu a mai intrat niciun minut pe teren. Mai mult, fostul vârf al Universităţii Craiova nici nu a prins lotul de 23 de jucători în Bosnia.

Reclamă

Marius Şumudică a „deturnat” transferul lui Alexandru Mitriţă la Universitatea Craiova

Marius Şumudică a „deturnat” transferul lui Alexandru Mitriţă la Universitatea Craiova. Fotbalistul de 27 de ani a fost la un pas de revenirea în Bănie, însă „Şumi” i-a făcut o ofertă de nerefuzat la Al Raed.

Astfel, „piticul atomic” le-a spus „pas” oltenilor. Mihai Rotaru, patronul alb-albaştrilor, regretă faptul că Alexandru Mitriţă nu a mai ajuns la Universitatea Craiova pentru a se lupta la titlu cu FCSB şi CFR Cluj.

„Miercuri, Mitriță era al nostru. Discutasem cu New York pentru un împrumut cu titlu gratuit. Azi trebuia să fie la antrenamente, voiam să fie o surpriză. S-a și antrenat la baza noastră. Era surpriza noastră pentru suporteri.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate pentru noi și din fericire pentru el, a venit oferta de la echipa lui Șumudică. E normal ca la un salariu de un milion de euro să aleagă asta. Sunt sigur că în viitorul apropiat va juca la Craiova. Îmi pare rău că l-am ratat.

Este foarte talentat, are multe de oferit. Chiar am anumite pariuri cu el pentru perioada următoare. Sunt sigur că le va câștiga. Toți știm că el poate mult mai mult. Este capricios, dar asta pentru că e înzestrat cu foarte mult har”, a declarat Mihai Rotaru pentru Digi Sport.

Marius Şumudică „pune toți banii” pe Alexandru Mitriţă la Al Raed

Marius Şumudică „pune toți banii” pe Alexandru Mitriţă la Al Raed. Antrenorul român are încredere totală în fotbalistul de 27 de ani, despre care spune că va deveni unul dintre cei mai buni jucători în Arabia Saudită.

Alexandru Mitriță a fost împrumutat de New York City la Al Raed pentru stagiunea următoare. Fostul atacant al Universității Craiova revenise recent din împrumutul de la PAOK Salonic, unde a colaborat cu un alt antrenor român, Răzvan Lucescu.

„O echipă care mi-a oferit tot, buget de transferuri și un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudită.

Eu am încredere în general cu jucătorii cu care am lucrat, în jucătorii români și sunt ferm convins că și Mitriță va fi unul dintre cei mai buni jucători din campionat”, a declarat Marius Şumudică, potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și