Închide meniul

„Am jucat foarte frumos!” Andrei Ivan, reacţie fabuloasă după România – Georgia 1-2. „Chiar au jucători foarte buni!”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 3 iunie 2021, 9:52

„Am jucat foarte frumos! Andrei Ivan, reacţie fabuloasă după România – Georgia 1-2. „Chiar au jucători foarte buni!

Andrei Ivan e cu gândul doar la meciurile naţionalei României

Andrei Ivan are planuri mari la naţionala României | Profimedia

„Sunt foarte supărat că n-am câştigat, sper să facem un meci foarte bun cu Anglia şi să câştigăm. Nu poţi să zici că Georgia e o echipă slabă, chiar au jucători foarte buni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu vreau să comentez despre ce s-a întâmplat în trecut. Nu am fost la selecţia trecută. Am jucat foarte frumos azi (n.r. ieri), sper să câştigăm următorul meci”, a spus Andrei Ivan, potrivit sport.ro.

„Am jucat foarte frumos!” Andrei Ivan, reacţie fabuloasă după România – Georgia 1-2

Ivan a marcat primul său la echipa naţională de seniori, după un sezon în care a punctat de 9 ori, în toate competiţiile, pentru CS Universitatea Craiova.

„Mă bucur că am făcut un sezon bun, sunt în formă foarte bună, sper s-o ţin tot aşa. Nu vreau să zic eu de apărare, sunt atacant.

O să lucrăm la antrenament şi vom vedea ce va fi cu Anglia. Supărarea e foarte mare acum, avem o serie neagră”, a mai spus Andrei Ivan, după România – Georgia 1-2.

Reclamă

Willy Sagnol râde de tricolori

Willy Sagnol râde de tricolori după eşecul umilitor cu Georgia. Gruzinii ne-au bătut cu 2-1, la Ploieşti, cu doar 1.000 de oameni în tribune, iar fostul internaţional francez susţine că „a fost cel mai slab meci” făcut de selecţionata condusă de el.

„Fotbalul e greu de înţeles, probabil azi a fost cel mai slab meci al nostru de când am venit. E bine pentru încrederea noastră, am câştigat. Uneori, aceste amicale sunt dificile pentru că vin la finalul sezonului.

Unii jucători se gândesc la nuci de cocos şi la vacanţă. România a jucat fotbal bun, a fost pregătită bine din punct de vedere fizic. Antrenorul îşi face treaba foarte bine. Am încercat să ne prezentăm cât mai bine”, a spus Sagnol, citat de aceeaşi sursă, după prima victoria din istoria Georgiei contra României.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și