Închide meniul
Video

Andrei Burcă, mesaj clar înainte de România – Kosovo: „Va fi momentul zero! Trebuie să câştigăm!”

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2023, 21:10

Reclamă

Andrei Burcă, mesaj clar înainte de România - Kosovo

Andrei Burcă, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Andrei Burcă a transmis un mesaj clar, înainte de România – Kosovo, meci care se va vedea în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, marţi, de la 21:45. Fundaşul central vrea victoria în duelul cu kosovarii, care se va disputa pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a remizat cu Israel în ultimul meci din grupa de calificare la Campionatul European, scor 1-1. Tricolorii au 9 puncte în clasament, şi sunt pe locul secund, după liderul Elveţia.

Andrei Burcă, mesaj clar înainte de România – Kosovo, meci care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Andrei Burcă a declarat că tricolorii nu au ştiut să facă faţă presiunii puse de suporterii prezenţi pe Arena Naţională, la duelul cu Israel. Fundaşul speră să se schimbe totul la duelul cu Kosovo, duel pe care îl consideră „momentul zero” al naţionalei lui Edi Iordănescu, în această campanie de calificare.

De asemenea, Burcă a mai declarat că jucătorii sunt foarte uniţi, şi este de părere că doar forţa grupului poate aduce victorii.

Fundaşul central se aşteaptă ca duelul cu Kosovo să fie unul dificil, însă vrea ca naţionala să obţină cele trei puncte, pentru a se apropia de prima calificare la EURO, după opt ani.

Reclamă

„Trebuie să treacă supărarea, în vestiar, după meci, nu s-a discutat nimic. Cum a spus dl Stoichiţă, nu s-a auzit musca, pentru că a fost o mare dezamăgire fanilor care au venit la stadion. Nu am reuşit să ne stăpânim emoţiile şi nu am reuşit să-i facem fericiţi pe cei 50.000 de oameni care au venit să vadă echipa naţională, nu am ştiut să facem faţă acestei presiuni.

Ne-am dorit foarte mult, să rezolvăm 90% soarta calificării, pentru că dacă învingeam Israelul, luam avansa faţă de ei. Nu suntem o naţională cu publicul alături de noi încontinuu. Au fost puţine meciuri în care au fost alături de noi cum a fost sâmbătă seară.

Cred că de la atacant la portar, toată lumea a fost pe alunecări, toată lumea a făcut faza defensivă. Vorbeam despre familie, acum este momentul în care trebui să dovedim acest lucru. Este momentul zero mâine, în care dovedeşti cu adevărat dacă eşti familie sau nu.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Despre declaraţiile lui Răzvan Marin) Sunt vorbes spuse după meciuri, când e dezamăgirea foarte mare. Nu am reuşit să-i facem fericiţi pe fanii care au fost la meci. Trebuie să învăţăm să jucăm această presiune, pe viitor, aceasta este diferenţa faţă de o echipă naţională sau de club bună şi una mediocră. Atunci când oamenii vin alături de noi, să ştim ce avem de făcut.

Tactic, am lucrat foarte bine acest meci. A fost la pauză o discuţie în vestiarul lor, că nu mai aveau nimic de pierdut. A venit acelo gol. Noi jucam cu acea emoţie în spate, mai mult ne doream pentru public să câştigăm acel meci. Am avut o şedinţă, le-am spus lucrurile în faţă.

Vreau să responsabilizez pe oricine din cadrul grupului, nu-l avem pe Messi sau Ronaldo în echipă, să decidă de unul singur un meci. Aici doar cu forţa grupului putem face performanţă.

Sunt normal criticile, le acceptăm, când jucăm bine, o să ne laude. Ştim ce avem de făcut, trebuie să ne concentrăm pentru partida de mâine să luăm cele trei puncte.

Va fi un meci de luptă, în primul rând trebuie să ne dăm viaţa pe teren, să facem cumva să luăm cele trei puncte”, a declarat Andrei Burcă, într-un interviu pentru AntenaSport.

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce a fost criticat dur

Edi Iordănescu a avut prima reacţie după ce a fost criticat dur. Selecţionerul le-a răspuns contestatarilor la conferinţa premergătoare meciului România – Kosovo.

„Seceta de performanțe apasă, lumea nu mai are răbdare, se irită repede. Au venit 50.000 de oameni și n-am reușit să-i facem să plece acasă fericiți. Foștii jucători fac declarații care apasă și ajung la urechile lor, pe umerii acestor băieți.

Reclamă

Nu vreau să analizez crticile, nu asta e meseria mea. Analiștii analizează, cu asta se ocupă. Știu să respect tot și credeți-mă că mi-ar fi ușor să spun că nu mă uit și nu mă interesează. Mă uit, mă interesează ce spuneți, nu sunt într-o realitate proprie, sunt conectat. Trebuie să mergem înainte, să adunăm puncte, sunt încrezător în acest sens. Băieții au susținere totală, știu că împreună putem merge la European„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și