Închide meniul
EXCLUSIV

Anghel Iordănescu, cerut în locul lui Mihai Stoichiță la FRF: „Dacă eram Edi, îl luam pe taică-miu ca director tehnic!”

Cosmin Olteanu Publicat: 28 ianuarie 2023, 23:39

Anghel Iordănescu, cerut în locul lui Mihai Stoichiță la FRF: Dacă eram Edi, îl luam pe taică-miu ca director tehnic!”

Anghel Iordănescu, cerut în locul lui Mihai Stoichiță la FRF

Anghel Iordănescu și Mihai Stoichiță / Profimedia și Hepta

  • Anghel Iordănescu, cerut în locul lui Mihai Stoichiță la FRF
  • Reacţie categorică a lui Ionel Ganea

Anghel Iordănescu este cerut în locul lui Mihai Stoichiță la FRF! Ionel Ganea, fostul internațional român, a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre situația de la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va debuta, în preliminariile EURO 2024, pe data de 25 martie, în deplasare, împotriva reprezentativei Andorrei. Fostul atacant al reprezentativei tricolore, Ionel Ganea, i-a transmis un mesaj selecţionerului, dar şi lui Răzvan Burleanu.

Anghel Iordănescu, cerut în locul lui Mihai Stoichiță la FRF

Ionel Ganea consideră că selecționerul Edi Iordănescu ar trebui să aibă sfătuitori mai buni, la naționala României. Susține că Anghel Iordănescu ar trebui adus pe postul de director tehnic al FRF, ocupat, în prezent, de Mihai Stoichiță.

Reclamă

„La principiile mele… sacrificam doi ani de zile, să construiesc o echipă de viitor și, bineînțeles, puternică. Îi doresc lui Edi să califice echipa. Din suflet îi doresc, nu cu minciună! Din suflet, îi doresc să califice echipa și, dacă o califică, să îmi ia și mie un bilet la un meci. I-l plătesc, nu-l vreau gratis. Mi-ar plăcea să văd echipa națională la Campionatul European.

Mie mi se pare că Edi nu prea e înconjurat de oameni care să-l ajute. Când faci niște greșeli, trebuie să ai oameni lângă tine care să îți spună: «Vezi, că aia nu e bună!». Dacă eram Edi, îl luam pe taică-miu în staff, ca director tehnic”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Mihai Stoichiţă, amendat de Răzvan Burleanu

Mihai Stoichiță a fost sancționat de forul pe care îl reprezintă după ce s-a implicat în scandalul dintre Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, și reprezentanții celor de la FCSB.

Prezent la partida Patrolul – Chindia, 1-2, Mihai Stoichiță a declarat faptul că este de acord cu decizia președintelui Răzvan Burleanu de a-l penaliza.

Ce-a spus domnul președinte (n.r. Răzvan Burleanu) așa este. Am fost sancționat, am meritat. Am spus niște lucruri în necunoștință de cauză. Ce era pe rol acolo. Eu am făcut-o, eu o trag (n.r. greșeala)”, a declarat Mihai Stoichiță.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoichiță a greșit. A încălcat regulamentul de ordine interioară pe care-l avem la nivelul administrației Federației Române de Fotbal, fiindcă vorbim de o speță care se află în momentul de față în procesul de judecare la una dintre comisiile jurisdicționale.. Prin urmare, Mihai va fi sancționat. Din fericire, este la prima abatere”, spunea Răzvan Burleanu, zilele trecute, în şedinţa Comitetului Executiv.

România luptă, în direct, la Antena 1 și pe AntenaPLAY

România luptă, în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY, pentru calificarea la EURO. Antena 1 va transmite 5 din cele 10 meciuri pe care naționala României le va juca. Inclusiv bătălia finală cu Elveția va fi în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

România luptă pentru calificarea la EURO 2024. Programul complet

  • Andorra – România (sâmbătăm 25 martie, ora 21:45, Antena 1)
  • România – Belarus (marți, 28 martie, ora 21:45)
  • Kosovo – România (vineri, 16 iunie, ora 21:45, Antena 1)
  • Elveția – România (19 iunie, ora 21:45)
  • România – Israel (sâmbătă, 9 septembrie, ora 21:45)
  • România – Kosovo (marți, 12 septembrie, ora 21:45, Antena 1)
  • Belarus – România (joi, 12 octombrie, ora 21:45, Antena 1)
  • România – Andorra (duminică, 15 octombrie, ora 21:45)
  • Israel – România (sâmbătă, 18 noiembrie, ora 21:45)
  • România – Elveția (marți, 21 noiembrie, ora 21:45, Antena 1)

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF