Închide meniul
EXCLUSIV

„Gigi, dacă ar putea, ar cumpăra tot! Numai așa a făcut rezultate!”. Ionel Ganea, declarații tari despre patronul FCSB-ului

Cosmin Olteanu Publicat: 28 ianuarie 2023, 18:02

Gigi, dacă ar putea, ar cumpăra tot! Numai așa a făcut rezultate!”. Ionel Ganea, declarații tari despre patronul FCSB-ului

Gigi Becali a lansat un nou atac la Marius Lăcătuş

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

  • Ionel Ganea, declarații tari despre patronul FCSB-ului

Ionel Ganea a avut mai multe declarații tari, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre Gigi Becali, patronul FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FCSB, echipa finanțată de GIgi Becali, se află pe locul 4 din Liga 1, cu 41 de puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

Ionel Ganea, declarații tari despre patronul FCSB-ului

Ionel Ganea susține că toate rezultatele obținute de FCSB, sub patronatul lui Gigi Becali, au fost „cumpărate”. Totodată, fostul internațional român spune că și-ar dori ca, la finalul actualului sezon, titlul să fie câștigat de Farul Constanța, deoarece îl simpatizează pe Gică Hagi, fostul său antrenor și coechipier.

Reclamă

„Lui Gigi n-ai ce să-i ceri, frate, că ăla, dacă ar putea, ar cumpăra tot, ca să câștige. Ăla numai așa a făcut rezultate, de-a lungul anilor. Numai a cumpărat și a făcut rezultate. Și acum, când e pe corecte, ciuciu! Dacă prinde locul 3 sau 4, e bine! Nu ați dat voi la știri și pe ziare cum fugea cu banii?

Ar trebui să angajeze profesioniști și să câștige. Uite, profesioniști: Hagi, Petrescu… Voi le scoateți numai răul în față, că înjură Petrescu, că înjură Hagi, că nu știu ce. Și Ferguson a înjurat, și Mourinho… e disciplină! Câți fotbaliști a scos Ferguson… Asta este viața!”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Ionel Ganea nu o vede pe FCSB cu șanse la titlu

Ionel Ganea a mai spus că, în opinia sa, FCSB nu are nicio șansă la titlu, având în vedere că antrenorul principal de pe banca roș-albaștrilor, Mihai Pintilii, nu deține licența PRO.

„Și Petrescu, și Hagi, mi-au fost colegi… Hagi mi-a fost și antrenor. Dar, pentru el, m-aș bucura să câștige Farul. Doar că e foarte greu cu Petrescu, este un antrenor foarte bun. Petrescu e vulpe bătrână! În momentele grele, remontează echipa și câștigă. (n.r. Pe FCSB o vedeți cu șanse la titlu?) Niciodată!”, a mai spus Ionel Ganea.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu