Închide meniul

Anghel Iordănescu e categoric: „Mi-aş fi dorit ca Gică Hagi să devină antrenorul naţionalei!” Ce spune despre scandalul monstru dintre Florin Prunea şi Dănuţ Lupu

Dragoș Vasile Publicat: 23 noiembrie 2021, 16:33

Anghel Iordănescu e categoric: „Mi-aş fi dorit ca Gică Hagi să devină antrenorul naţionalei! Ce spune despre scandalul monstru dintre Florin Prunea şi Dănuţ Lupu

Anghel Iordănescu, mesaj categoric pentru Gică Hagi

Profimedia

  • Anghel Iordănescu, mesaj categoric pentru Gică Hagi
  • Ce spune „Tata Puiu” despre scandalul monstru dintre Florin Prunea şi Dănuţ Lupu

Anghel Iordănescu, mesaj categoric pentru Gică Hagi

„Tata Puiu” îşi dorea ca Gică Hagi să fie succesorul lui Mirel Rădoi pe banca echipei naţionale. „Regele” a avut o discuţie de două ore cu Răzvan Burleanu, dar situaţia de acţionar majoritar al lui Hagi la Farul Constanţa nu l-a lăsat să accepte postul de selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Lucrurile sunt mult mai simple. Toţi, indiferent de ceea ce reprezentăm, ne putem spune părerea. În ceea ce priveşte ruptura… au fost în mai multe rânduri. Nu se poate spune că a fost o unitate dintr-un punct de vedere. Fiecare avea personalitatea lui. Am avut multe momente delicate chiar la Generaţia de Aur, care putea să fie şi o generaţie eşuată dacă nu se califica în 1994. Generaţii bune am mai avut de-a lungul anilor, mă refer la cea a lui Balaci, Cornel Dinu. Performanţa nu le-a dat această titulatură.

Gică Hagi a făcut foarte bine că s-a dus la aceea discuţie. Era normal să respecte o discuţie cu un preşedinte şi să discute. Îmi pare rău şi mi-aş fi dorit ca Gică să devină antrenorul echipei naţionale. Eu respect această decizie. Respect decizia lui, dar asta nu înseamnă că preşedintele a avut ceva cu el sau cu cineva din Generaţia de Aur. Am lucrat o perioadă cu Răzvan Burleanu şi nu a făcut niciodată o referire negativă la ei”, a declarat Anghel Iordănescu pentru Digi Sport.

Reclamă
Citește și:

Gică Hagi a răbufnit după scandalul dintre jucătorii „Generaţiei de Aur”

Gică Hagi a răbufnit după scandalul provocat de refuzul de a prelua echipa naţională. Florin Prunea l-a jignit pe Ilie Dumitrescu şi a explicat că Generaţia de Aur nu e formată doar din Hagi, Petrescu şi Dumitrescu. „Regele” nu a intrat în polemică cu fostul portar al naţionalei.

„Am văzut comentarii, am făcut extraordinar de bine că nu am acceptat propunerea. Preşedintele a dorit să preiau echipa naţională. Nu am vrut să fac nicio concesie, a fost destul de clar. Nu am fost ofertat de 3 ori, a mai fost o discuţie mică. S-a discutat vag o dată, înainte de Cosmin Contra. Am şi zis, s-a discutat, fără să se ducă atât de departe.

Reclamă

Atunci am spus acelaşi lucru pe care l-am spus şi acum. A insistat preşedintele să sunăm avocaţii. Am zis că nu se poate. Am spus că sunt un tip care nu aduce confuzie. Îmi doresc să antrenez o echipă naţională, dar nu pot să fac asta dacă nu îmi vând acţiunile. Nu se poate. Am onorat invitaţia unui preşedinte, dar v-aţi dus prea departe cu comentariile.

Concret, m-am întâlnit cu preşedintele. Fiecare poate spune ce doreşte, fiecare din generaţia noastră are personalitate. Am vrut să mă întâlnesc cu el. Patru ore, am discutat despre fotbal, despre ce îşi doreşte. I-am spus că România are antrenori foarte buni. E generaţia care a crescut în anii 80-90. Sunt jucători buni, de perspectivă. Nu i-am dat nume de antrenori. Nu voi face asta niciodată. Eu mi-am zis părerea şi de faţă cu dânsul. Obiectivul cel mare este de a face o echipă mare”, a spus Hagi, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu